Zaterdag 28 juni:

Biologisch viergangendiner bij Via Natura

Sinds kort woont kunstenaar en biologisch/vegetarisch kok Edith Kostelijk in één van de Aardehuizen in Olst. Zij vindt het belangrijk met haar werk de zintuigen te prikkelen en meestal doet zij dat door middel van voedsel. Plantaardige ingrediënten gebruikt zij om overheerlijke maaltijden te bereiden, ze schrijft recepten en verteld graag over het goede van eerlijk eten. "Ik probeer, naast een smakelijk en gezellig diner, mijn gasten iets mee te geven over koken en eten. Wat doet een bepaald ingrediënt met je lichaam, wat is de herkomst, hoe wordt het verbouwd en wat kan je er voor lekkers mee koken?", aldus Edith.

De sfeervolle grote ruimte in het herenhuis van Holistisch centrum Via Natura is de perfecte plek om alle aspecten van gezond eten en koken samen te voegen. De therapeuten van de groepspraktijk in het centrum van Deventer waren dan ook meteen enthousiast toen de kookkunstenares haar plan voorlegde. De gasten zitten aan een lange tafel en worden verwend met een viergangendiner. Borden vol groenten en fruit van het seizoen, ingekocht bij biologische boeren en tuinders rondom Deventer, verwerkt in bijzonder smaakvolle gerechten. Er worden tips en trucs bij geserveerd over oergezond en superlekker eten en koken. Ook mensen met bijvoorbeeld een glutenvrij of lactosevrij dieet kunnen mee eten.

Het diner zal plaatsvinden op zaterdag 28 juni, aanvang 18:00 uur. Voor informatie kunt u terecht bij De Tafel van Kostelijk via edith.kostelijk@aardehuis.nl of 06 49030026 en via www.groepspraktijkvianatura.nl.

Bron: Airplay Radio

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven