Happy Herbi goes Local
Bij Happy Herbi kan men terecht voor alle producten en diensten die te maken hebben met sociaal eten. Alle producten zijn 100% plantaardig en biologisch en gaan daardoor niet ten koste van dieren, gezondheid, mensen in de derde wereld en het milieu. Daarnaast worden alle producten gemaakt zonder gluten en zonder suiker, en deels ook zonder noten. Zo kan iedereen lekker genieten van gezonde, mooie en smaakvolle hapjes.
Happy Herbi staat het meest bekend om het uitgebreide assortiment bonbons van rauwe chocolade en andere delicatessen die internationaal via diverse evenementen, winkels en webshops worden verkocht. Happy Herbi is ook in te schakelen voor cateringklussen, het serveren van prachtige driegangendiners en diverse workshops op gebied van plantaardige voeding.
Voortaan kan men op afspraak terecht bij Local Hoorn voor het afhalen van bestellingen, het volgen van workshops of het geserveerd krijgen van een (raw) vegan maaltijd.
Daphne Wessel over haar bedrijf: "Met Happy Herbi wil ik anderen inspireren tot het maken van meer liefdevolle keuzes. Mijn bedrijfsmissie sluit volledig aan op Metta, een term uit het boeddhisme wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en de beste intenties en wensen voor alle wezens in het universum."
Op vrijdag 20 juni is er de mogelijkheid om van 15:00 uur tot 18:00 uur de delicatessen van Happy Herbi te proeven en aan te schaffen bij Local Hoorn op Veemarkt 7 in Hoorn.
Degenen die zich aanmelden voor deze Happy Herbi proeverij via Facebook, krijgen een verrassing.
Kijk voor meer informatie over Happy Herbi en Local Hoorn op facebook.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025