Social food designer Daphne Wessel is vanaf heden met haar bedrijf Happy Herbi te vinden bovenin lunchroom Local Hoorn in de Hoornse binnenstad. Deze nieuwe samenwerking wordt op vrijdagmiddag 20 juni gelanceerd met een proeverij waarbij men kennis kan maken met Happy Herbi en Local Hoorn.
Bij Happy Herbi kan men terecht voor alle producten en diensten die te maken hebben met sociaal eten. Alle producten zijn 100% plantaardig en biologisch en gaan daardoor niet ten koste van dieren, gezondheid, mensen in de derde wereld en het milieu. Daarnaast worden alle producten gemaakt zonder gluten en zonder suiker, en deels ook zonder noten. Zo kan iedereen lekker genieten van gezonde, mooie en smaakvolle hapjes.
Happy Herbi staat het meest bekend om het uitgebreide assortiment bonbons van rauwe chocolade en andere delicatessen die internationaal via diverse evenementen, winkels en webshops worden verkocht. Happy Herbi is ook in te schakelen voor cateringklussen, het serveren van prachtige driegangendiners en diverse workshops op gebied van plantaardige voeding.
Voortaan kan men op afspraak terecht bij Local Hoorn voor het afhalen van bestellingen, het volgen van workshops of het geserveerd krijgen van een (raw) vegan maaltijd.
Daphne Wessel over haar bedrijf: "Met Happy Herbi wil ik anderen inspireren tot het maken van meer liefdevolle keuzes. Mijn bedrijfsmissie sluit volledig aan op Metta, een term uit het boeddhisme wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en de beste intenties en wensen voor alle wezens in het universum."
Op vrijdag 20 juni is er de mogelijkheid om van 15:00 uur tot 18:00 uur de delicatessen van Happy Herbi te proeven en aan te schaffen bij Local Hoorn op Veemarkt 7 in Hoorn.
Degenen die zich aanmelden voor deze Happy Herbi proeverij via Facebook, krijgen een verrassing.
Kijk voor meer informatie over Happy Herbi en Local Hoorn op facebook.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- Stadsmeisje Annemiek werd biologische boerin
- Zeewierboerderij en verwerkingsunit Dutch Seaweed Group Skal-gecertificeerd
Top 5 - afgelopen maand
- Fotoreportage zomereditie BIOFACH - de Nederlandse exposanten
- "Milieumaatregelen voor landbouw zijn doeltreffend en gaan niet ten koste van voedselproductie"
- Biohuis teleurgesteld over verkennend gesprek met kabinet over stikstof
- In Memoriam: Jaap van Westering
- "Ik wil weleens zien wie ons op dit moment qua kostprijs kan verslaan"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-08-16 Bijzondere restaurantervaring: 3D visualisatie van de weg van het eten naar je bord
- 2022-08-10 "Londense reclamebeperking voor junkfood voorkomt bijna 100.000 gevallen van obesitas"
- 2022-08-08 De salades van SLA zijn nu via Crisp door heel Nederland verkrijgbaar
- 2022-07-21 Alpecin-Deceunick lanceert eigen voedingsapp met Foodmaker
- 2022-07-20 Grote inhaalslag voor de horeca dit jaar met verwachte volumegroei van 30% tot 35%
- 2022-07-19 Finalisten Gaia Green Awards 2022 zijn bekend
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek