Happy Herbi goes Local

Social food designer Daphne Wessel is vanaf heden met haar bedrijf Happy Herbi te vinden bovenin lunchroom Local Hoorn in de Hoornse binnenstad. Deze nieuwe samenwerking wordt op vrijdagmiddag 20 juni gelanceerd met een proeverij waarbij men kennis kan maken met Happy Herbi en Local Hoorn.

Bij Happy Herbi kan men terecht voor alle producten en diensten die te maken hebben met sociaal eten. Alle producten zijn 100% plantaardig en biologisch en gaan daardoor niet ten koste van dieren, gezondheid, mensen in de derde wereld en het milieu. Daarnaast worden alle producten gemaakt zonder gluten en zonder suiker, en deels ook zonder noten. Zo kan iedereen lekker genieten van gezonde, mooie en smaakvolle hapjes.Happy Herbi staat het meest bekend om het uitgebreide assortiment bonbons van rauwe chocolade en andere delicatessen die internationaal via diverse evenementen, winkels en webshops worden verkocht. Happy Herbi is ook in te schakelen voor cateringklussen, het serveren van prachtige driegangendiners en diverse workshops op gebied van plantaardige voeding.

Voortaan kan men op afspraak terecht bij Local Hoorn voor het afhalen van bestellingen, het volgen van workshops of het geserveerd krijgen van een (raw) vegan maaltijd.

Daphne Wessel over haar bedrijf: "Met Happy Herbi wil ik anderen inspireren tot het maken van meer liefdevolle keuzes. Mijn bedrijfsmissie sluit volledig aan op Metta, een term uit het boeddhisme wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en de beste intenties en wensen voor alle wezens in het universum."

Op vrijdag 20 juni is er de mogelijkheid om van 15:00 uur tot 18:00 uur de delicatessen van Happy Herbi te proeven en aan te schaffen bij Local Hoorn op Veemarkt 7 in Hoorn.

Degenen die zich aanmelden voor deze Happy Herbi proeverij via Facebook, krijgen een verrassing.

Kijk voor meer informatie over Happy Herbi en Local Hoorn op facebook.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.