Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natrada winnaar perswijn-concours

Natrada is de winnaar op het afgelopen concours van de gerenommeerde perswijn-proeverij. Het ging hier om de Oris wit die de beste witte wijn werd in de categorie wijnen met een adviesverkoopprijs onder 7,50 euro. De adviesverkoopprijs voor deze wijn is slechts 5,99 euro.

De Oris komt uit de heuvels van Ascoli Piceno op een hoogte van 300 meter en is gemaakt van de bekende Pecorino en Passerina druiven, gecombineerd met de Trebbiano. Als resultaat een karakteristieke witte wijn met een lichte zoetheid van appelen en geur van witte bloesem. Ciù Ciù is een biologische wijnboerderij met die in 1970 is opgericht door de familie Bartolomei. Ciù Ciù ligt in de glooiende heuvels van de provincie 'Ascoli Piceno' in het zuidelijkste deel van de Marken ('Marche' in het Italiaans).



De huidige generatie zet met passie en een schat aan wijsheid en ervaring van hun vader, de wijnteelt van het familiebedrijf voort. De nauwgezette verzorging van de wijngaarden en rigoureuze selectie van de druiven, gecombineerd met moderne keldertechniek, leiden ertoe dat de wijnen van Ciù Ciù een topkwaliteit kennen die internationale faam geniet.

Voor meer informatie: informatie@natrada.nl, www.natrada.nl
Publicatiedatum: