De Groene Winkel deelt 10.000 zakjes popcorn uit op Zeister Avondvierdaagse

De Groene Winkel is dit jaar hoofdsponsor van de Avondvierdaagse in Zeist. Van maandag 2 tot en met donderdag 5 juni liepen zo'n 4.000 deelnemers elke avond 5, 10 of 15 kilometer door en rondom Zeist. De Groene Winkel zorgde voor lekker biologisch eten voor alle vrijwilligers en organiseerde een buttonactie.


Het team van De Groene Winkel.

Maandagavond 17:30 uur: ongeveer 4.000 deelnemers wachten op een omheind grasveld midden in Zeist tot de Avondvierdaagse van start gaat. Al snel hebben vooral de kinderen in de gaten dat er heerlijke popcorn te krijgen is en vormt zich een rij voor de kraam van De Groene Winkel. Nog even een glas sap en een zakje popcorn voordat ze onder de startboog doorlopen. Het is dringen bij de kraam, maar na het plaatsen van dranghekken wordt de looprichting al snel duidelijk.


Rij voor de kraam.

Bij terugkomst rennen de kinderen naar de kraam om zo snel mogelijk iets te drinken en te eten te hebben. Zo zal het de hele week gaan; zowel bij vertrek als bij terugkomst krijgt iedereen sap en popcorn. In totaal gaat er die vier dagen 130 kilo pofmais doorheen en zijn er ruim 10.000 zakjes popcorn uitgedeeld. De kinderen en de ouders waren enthousiast.


Poffen van de maïs.

Aan het begin van de week kreeg elk kind ook een button met een dierfiguur uitgereikt. Werd je als wandelaar met de button gespot door de geheime fotograaf, dan kon je een tas met heerlijke biologische producten winnen. De Groene Winkel was herkenbaar door de groene start/finishboog met afbeeldingen van dieren, groenten en fruit die ontworpen werd door kunstenaar Wilbert van der Steen en door de grote beachflags waarmee drie medewerkers van de winkel voorop liepen tijdens het defilé.


Blij met popcorn.


De banner en de vlaggen mooi in beeld.


Start-finishboog en drie lopers.


De start-finishboog.

Voor meer informatie:

Astrid Weidmann en Rudi Gerding
De Groene Winkel
1e Hogeweg 18
3701 HK Zeist
030 6912301
info@degroenewinkel.nl
www.degroenewinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven