Over Niven Kunz
Niven is net 33 en al bijna tien jaar in het bezit van een Michelinster. Hij is een echte groentefreak. Van snijboon tot bloemkool en van tomaat tot Hollandse asperge: Niven is er dol op! Of zoals hij zelf zegt: "Ik vind groente geniaal. Je kunt ze onbeperkt eten. Voor mij heeft groente de toekomst. Steeds meer mensen weten dit, maar nog te weinig mensen weten hoe ze groente ook thuis echt lekker kunnen klaarmaken."Over NIVEN 80/20
Met zijn nieuwe kookboek wil Niven daar verandering in brengen. Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken: groenten, vlees, vis, schaal- en schelpdieren, 'vocktails' en desserts. Ieder hoofdstuk bevat naast receptuur, informatie over veelgebruikte ingrediënten, handige (presentatie)tips en suggesties voor bijpassende wijnen.Over NIVEN 80/20 Kooktour
Na het verschijnen van zijn kookboek gaat Niven op tournee. Tijdens masterclasses, die hij door heel het land geeft, vertelt Niven over zijn 80/20-filosofie. Hij maakt ter plekke een aantal gerechten met seizoensgroente en je kunt hem gedurende de hele sessie vragen stellen. Zo kun je ervaren dat je geweldige gerechten kunt maken met groente in de hoofdrol.Alle data van de NIVEN 80/20 KOOKTOUR zijn te vinden op www.niven8020.com.