Achtste Steinbeisser's Experimentele Gastronomie: 18-20 juli

Op 18, 19 en 20 juli zal het achtste Steinbeisser's Experimentele Gastronomie in Amsterdam plaatsvinden. Deze extra bijzondere editie kenmerkt zich door:

Winnaar beste vegetarisch gerecht van Nederland

Op 18, 19 en 20 juli 2014 gaat chef Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel, Nijmegen) een exclusieve puur plantaardige (vegan) 5-gangenmenu serveren. Emile van der Staak heeft onder andere in 2013 de eerste prijs van Volkskrants zoektocht naar het beste vegetarische gerecht van Nederland gewonnen en gaat voor deze editie in het bijzonder aandacht geven aan de oude graan zwarte gerst en verschillende zeewieren uit de Oosterschelde.

Ruil een kop in voor een unieke kop van ontwerper Michael J. Strand

Deze editie host Steinbeisser het Misfit Cup Liberation Project van Michael J. Strand. Is er een kop die eigenlijk al lang vergeten is maar nog steeds kastruimte in beslag neemt? Dan is dit de kans om die kop te ruilen voor een bijzonder exemplaar van Michael J. Strand. Voor meer informatie over het project bekijk deze video. De ruil vindt plaats op de avond tijdens of na het diner.


Bestek van koper en goud

Tabea Reulecke heeft voor deze editie een unieke serie van bestek van koper met enamel en gouden finishing ontworpen. Ook in deze editie mogen onze gasten weer gebruik maken van deze speciaal voor dit evenement ontworpen bestek stukken. Het bijpassend drankarrangement wordt gecreëerd door sommelier Rutger van de Pol.

Details

Wat: 5-gangendiner 47 euro per persoon/drankarrangement 27 euro per persoon.
Wie: 35 gasten per avond.
Wanneer: 18, 19 en 20 juli 2014 om 19:00 uur.
Waar: Lloyd Hotel & Cultural Embassy – Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam.

U kunt reserveren via email: info@steinbeisser.org/shoes41.42@gmail.com

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven