Open dag Landgoed Kraaybeekerhof: 21 juni

Landgoed Kraaybeekerhof heeft op 21 juni een open dag voor iedereen die wil genieten van de rust en ruimte middenin Nederland, met heerlijk terras aan het water, waar 100% biologische gerechten worden geserveerd. Patissier Eric Zillig. werkend vanaf het landgoed, verzorgt deze dag met de mooiste gebakjes voor de lekkere trek.
 
Tijdens de open dag van 12:00–13:30 uur kan men onder meer ook informatie inwinnen over de diverse opleidingen. Graag opgeven onder vermelding van de datum en eventueel over welke opleiding je meer wilt weten.

De opleiding 'Natuurvoedingskundige' is een driejarige opleiding in deeltijd voor gezondheid door natuurlijke voeding.

De natuurvoedingskundige is een adviseur waar mensen met vragen en klachten over hun gezondheid terecht kunnen voor voorlichting en therapeutische begeleiding. De opleiding start op 19 september 2014.

De opleiding 'Natuur in leiderschap' leidt op tot (werk)begeleider en coach in natuur of tuin. Essentieel zijn kennis van de natuur, het landschap en de processen die zich hierin afspelen, inzicht in ritme, methodieken en structuren. De opleiding start op 4 februari 2014.

De eenjarige opleiding 'Barstensvol leven' is voor mensen die geïnteresseerd zijn in het levende aspect van landbouw en voeding: tuinders, koks, beleidsmakers, natuurvoedingswinkeliers en -consumenten. In deze opleiding leer je de basisprincipes en achtergronden van de BD-landbouw. Daarnaast leer je het verschil te proeven, te ruiken en te voelen. Ook leer je voedingsgewassen en -producten nauwkeurig waar te nemen. Je maakt kennis met het begrip innerlijke voedingskwaliteit.

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven