Landgoed Kraaybeekerhof heeft op 21 juni een open dag voor iedereen die wil genieten van de rust en ruimte middenin Nederland, met heerlijk terras aan het water, waar 100% biologische gerechten worden geserveerd. Patissier Eric Zillig. werkend vanaf het landgoed, verzorgt deze dag met de mooiste gebakjes voor de lekkere trek.
Tijdens de open dag van 12:00–13:30 uur kan men onder meer ook informatie inwinnen over de diverse opleidingen. Graag opgeven onder vermelding van de datum en eventueel over welke opleiding je meer wilt weten.
De opleiding 'Natuurvoedingskundige' is een driejarige opleiding in deeltijd voor gezondheid door natuurlijke voeding.
De natuurvoedingskundige is een adviseur waar mensen met vragen en klachten over hun gezondheid terecht kunnen voor voorlichting en therapeutische begeleiding. De opleiding start op 19 september 2014.
De opleiding 'Natuur in leiderschap' leidt op tot (werk)begeleider en coach in natuur of tuin. Essentieel zijn kennis van de natuur, het landschap en de processen die zich hierin afspelen, inzicht in ritme, methodieken en structuren. De opleiding start op 4 februari 2014.
De eenjarige opleiding 'Barstensvol leven' is voor mensen die geïnteresseerd zijn in het levende aspect van landbouw en voeding: tuinders, koks, beleidsmakers, natuurvoedingswinkeliers en -consumenten. In deze opleiding leer je de basisprincipes en achtergronden van de BD-landbouw. Daarnaast leer je het verschil te proeven, te ruiken en te voelen. Ook leer je voedingsgewassen en -producten nauwkeurig waar te nemen. Je maakt kennis met het begrip innerlijke voedingskwaliteit.
Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl

Abonneren
Vacatures
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
- HAK zet in op 100% biologische productie
- Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- "Regeneratieve landbouw is keiharde greenwashing door multinationals"
- Verdienmodellen en de wereld op z'n kop
- "De bio-sector is niet welkom onder alle deskundigen en organisaties die voor deze ronde tafel zijn uitgenodigd"
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-02 BIOFACH/VIVANESS 2023: wederom meer dan 100 Nederlandse exposanten
- 2023-02-02 16 februari: Slotevent Leve(n)de Bodem Brabant
- 2023-02-02 Nieuwe bio-projecten Vlaanderen goedgekeurd
- 2023-02-01 Allereerste editie van De Moestuinbeurs: 17 en 18 maart
- 2023-01-31 Groenboeren Conferentie 'Hoe dan wel?': zaterdag 4 februari op Educatorium UvU
- 2023-01-30 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond?
- 2023-01-26 Biologisch blijkt crisisbestendig tijdens algemene inflatie
- 2023-01-25 Fotoreportage 36ste editie SIVAL
- 2023-01-25 Avondklas zaadteelt in de biologische landbouw
- 2023-01-24 Moestuincursus door Jan Weijsenfeld in Empe
- 2023-01-23 Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- 2023-01-20 Fotoreportage Biobeurs: wennen in Den Bosch
- 2023-01-18 Biobeurs goed van start ondanks afwezigheid minister Adema
- 2023-01-18 Driedelige documentaireserie: De bodem bereikt
- 2023-01-17 Melkvee Studiedagen Reudink op 24 januari en 9 februari
- 2023-01-16 Braziliaanse boeren op bezoek bij Nederlandse boeren bij Veld en Beek
- 2023-01-16 "De pioniers hebben nu echt de wind in de rug nodig, geef uitvoering aan het Groenboerenplan"
- 2023-01-13 De Smaakspecialist presenteert nieuw assortiment tijdens de Biobeurs
- 2023-01-13 Hoe tover je een onooglijke groente om in iets lekkers?
- 2023-01-13 Horecava 2023: omschakelaars en nieuwkomers