Bio-natuurmarkt in centrum Oisterwijk: 3 augustus

Op zondag 3 augustus staat de maandelijkse koopzondag van Oisterwijk geheel in het teken van Natuurlijk winkelen. De Verenigde Oisterwijkse Winkeliers (VOW) zetten die dag samen met het Centrum Management een diversiteit aan marktkramen en verkoopwagens neer in het dan autovrije centrum.

Op deze bio-markt worden producten aangeboden of informatie verschaft over diensten die op enigerlei wijze te maken hebben met de natuur. Daaronder vallen dus bijvoorbeeld biologische producten, groenten, fruit, brood, honing en aloë vera producten. Maar ook groene producten of producten gemaakt van natuurlijke materialen zoals manden en wol. Producten die gezond zijn voor de mens, sport en beweging en outdoor (jeeps) komen ook aan de orde en organisaties als IVN en Natuurmonumenten ontbreken niet.

Sfeerverhogend zijn de ganzen van de Ganzenfanfare die onder muzikale begeleiding van een tamboer maître en een nikkelen Nelis door het centrum lopen. Thijs Hilgers met zijn schapen is aanwezig wat zeker voor de kinderen leuk is om mee te maken, het echte schapenhoeden.

Direct aansluitend in het winkelcentrum heeft kwekerij Klerks in de Peperstraat de naar zijn zeggen inmiddels zeer populaire kruidendagen; bezoekers van beide evenementen lopen met enkele stappen heen en weer.

Een echt groene dag in een echt groen centrum van Oisterwijk, de Groenste Stad.

Bron: OisterwijkNieuws


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.