Nieuw: chocoladespread

Bovetti brengt recordaantal biologische chocoladesmaken in Nederland en België

Het populaire Franse biologische merk Bovetti lanceert 24 unieke chocoladesmaken in Nederland en België, waaronder gember, kaneel, Espelette pepers, Indiase thee en lavendel. De Franse chocolade onderscheidt zich van andere chocolade merken door dit ruime assortiment aan smaken en doordat er geen kunstmatige smaakversterkers en E-nummers worden gebruikt.
 
Importeur van Bovetti in de Benelux, Frank Tillemans: "De Nederlandse en Belgische consument kiest steeds bewuster voor eerlijk en puur eten. De chocolade ziet er prachtig uit en ik ken geen merk dat zo'n groot assortiment heeft. Het importeren van een dergelijk mooi product als Bovetti chocolade is dan ook een beleving op zich."In Nederland en België is de Bovetti chocolade te koop in de vorm van pure chocolade, melkchocolade en chocoladespread-varianten. De chocolade is verkrijgbaar in diverse biologische supermarkten, natuurwinkels en delicatessenzaken (zie voor een volledig overzicht: www.bovettibio.nl)

Een chocoladetablet à 100 gram is te koop voor 3,99 euro.
Een chocoladetablet à 350 gram is te koop voor 12,75 euro (nieuw formaat).
 

Nieuw: chocoladespread

Eerder dit jaar introduceerde Bovetti drie soorten chocoladespread. Deze biologische, fairtrade chocoladepasta bevat koolzaadolie in plaats van palmolie en is – net als de chocolade – gluten- en soja lecithine-vrij. De biologische Fairtrade chocoladepasta is onder andere verkrijgbaar in pure chocolade met 73% cacao en 40% hazelnoot of walnoot en in melkchocolade in de bijzondere combinatie van Fleur de Sel, Karamel en 40% hazelnoot.

De chocoladepasta à 200 gram is te koop voor 4,99 euro.Over Bovetti

Valter Bovetti maakt sinds 1994 op ambachtelijke wijze chocolade. Vanuit de Franse Dordorgne in Terrasson exporteert Bovetti naar meer dan 35 landen over de hele wereld. Bovetti is medeoprichter van de organisatie 'Roca Cacao' en steunt daarmee 12 plantages zodat cacaoboeren in Sao Tomé (Afrika) meer financiële zekerheid, een betere cacaoplantage en daarmee een betere toekomst krijgen.Voor meer informatie: www.bovettibio.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven