Ruimte voor meer personeel

Groei leidt tot nieuwbouwplannen Warmonderhof

Goed nieuws! Het animo voor Warmonderhof is groot. Zowel de aanmeldingen voor de deeltijdopleidingen als de dagschool lopen gestaag binnen. Ook voor het schooljaar 2014-2015 ziet het er naar uit dat Warmonderhof zal starten met 2 eerste klassen voor de dagschool en waarschijnlijk 3 eersteklassen voor de deeltijd. Waarschijnlijk gaat er 1 klas Landbouw & Zorg in deeltijd van start.

Deze groei heeft allerlei gevolgen: zo is er onder andere ruimte voor meer personeel. Jan van Vliet start per augustus als nieuwe veehouderij docent, Joke Bloksma is ook aangenomen als vaste docent. Duizendpoot Hans van der Zwaag is in dienst genomen als technische ondersteuning en conciërge. Naar verdere personele uitbreiding wordt nog gezocht.

Ook de stichting Warmonderhof gaat mee met de groei. Door de toeloop van de nieuwe studenten heeft het bestuur besloten zich te richten op nieuwbouw. Het ontwikkelen van nieuwbouwplannen geeft ruimte voor de toekomstige aanloop. Voor het schooljaar 2014-2015 zit de Woonderij vol; de stichting bemiddeld tussen de particuliere woonmarkt in Dronten en de (ouderejaars) studenten om toch iedereen van woonruimte te voorzien.

Bron: Nieuws op Warmonderhof

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.