Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij De Nieuwe Band: Groentechips van Croustisud

Na het proeven van de groentechips van Croustisud waren de inkopers bij coöperatieve groothandel De Nieuwe Band direct verkocht. Heerlijk knapperig en heel 'puur' van smaak. De wortelchips zijn gekruid met tijm, wat voor een lekkere combinatie van de smaken zoet, aards en fris zorgt. De zoete-aardappel-chips zijn zoet en stevig en bevatten niets anders dan zoete aardappel en zonnebloemolie. Ook de rode-bietenchips bevatten niets anders dan rode biet en zonnebloemolie en zijn dik en knapperig.


Croustisud

Croustisud is een Frans bedrijf en zit in de prachtige omgeving van de Ardeche. Het bedrijf is in 2008 gestart met het maken van biologische chips en er werken ondertussen 15 mensen. Croustisud werkt zoveel mogelijk (voor ongeveer 70%) samen met boeren uit de regio. De chips zijn niet raw, maar worden wel op een relatief lage temperatuur gebakken: 100–120 graden Celcius. Hierdoor blijft de smaak van de groente goed behouden én zijn de chips lekker knapperig.

Voor meer informatie: www.denieuweband.nl
Publicatiedatum: