Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joel Salatin laat sporen achter

De Amerikaanse boer Joel Salatin bracht van 8 tot en met 11 mei een bezoek aan Nederland. Fransjan de Waard van De Waard Eetbaar Landschap schreef een beknopte samenvatting van het meerdaagse bezoek. Salatin kreeg onder meer een rondleiding op de Pure Graze-boerderij van Erik Heuvelink in Hengevelde. Ook bracht hij een bezoek aan NME-centrum De Ulebelt in Deventer en voerde hij overleg met bestuur en projectmedewerkers over nieuwe programma's met burgers/consumenten over lokaal en eerlijk voedsel. En op vrijdagavond was hij aanwezig bij de afsluiting van de vijfde serie voedseldebatten It's the Food, my Friend.



In dit document geeft hij een kort overzicht per onderdeel van het programma, met links naar artikelen en video.

Publicatiedatum: