Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vroegop-Windig trapt nieuwe Zespri kiwiseizoen af met Gelukscouponactie

Vroegop-Windig trapt het nieuwe Zespri kiwiseizoen af met de Gelukscouponactie. Donderdag 5 en vrijdag 6 juni aanstaande komt Zespri met haar Podiumtruck het nieuwe kiwiseizoen officieel bij Vroegop-Windig aftrappen. Klanten van de AGF-groothandel kunnen de nieuwe oogst kiwi's deze dagen volop proeven en zij ontvangen diverse premiums bij aankoop van Zespri Kiwi's. Tijdens de promotiedagen wordt gelijk het startschot gegeven voor de spectaculaire Gelukscouponactie.



De nieuwe oogst Zespri kiwi's zijn al enkele weken bij de oudste kiwidistribiteur van Nederland verkrijgbaar. Met deze promotie zet Vroegop-Windig de Zespri kiwi's extra in de schijnwerpers. Gedurende vijf weken ontvangen detaillisten bij aankoop van Zespri kiwi's een Gelukscoupon waarmee zij kans maken op mooie prijzen. Dit jaar wordt er een wekelijkse hoofdprijs verloot waarbij detaillisten een geheel verzorgde instore Zespri Kiwi-promotie kunnen winnen. Zespri stelt hiervoor een speciaal op maat gemaakte actie samen, gericht op de onderneming en doelgroep. Te denken valt aan een tasting, gadgets, bezoek van podiumtruck et cetera. Deze promotieactie kan voor een ultieme omzetboost zorgen. Daarnaast wordt er wekelijks één Samsung Galaxy Note 3 en vijf Zespri verrassingspakketten verloot.

Voor meer informatie: www.vroegop.nl
Publicatiedatum: