"Deze formuledag gaf zoveel energie; Natuurwinkel heeft de spirit"

Natuurwinkel beleeft een succesvolle formuledag

Maandag 26 mei stond voor Natuurwinkel in het teken van samenwerking en de toekomst. En daarom werden meer dan 40 enthousiaste ondernemers ontvangen om te horen wat de plannen van Natuurwinkel voor de komende tijd zijn. Na afloop waren de ondernemers zeer enthousiast en complimenteus. "Grote stappen vooruit, een zeer enthousiast team met een duidelijke heldere visie", waren veelgehoorde opmerkingen van ondernemers.

2014, het jaar van de creativiteit door samenwerking

"In 2013 hebben we het al aangekondigd en zijn de eerste stappen, samen met ondernemers, gezet in de herpositionering van de groothandel Natudis en de Retail keten Natuurwinkel", aldus Petra van der Linden Steenvoorden Brusse, algemeen directeur Natudis en Natuurwinkel. "Dit heeft geresulteerd in de v/d Natuur-visie en een bijhorende uitstraling die de komende jaren grote aantrekkingskracht zal hebben op consumenten en ondernemers. De afgelopen maanden zijn de eerste resultaten al zichtbaar geworden. Zo is de formule met 100% gegroeid in amper een paar maanden en we gaan voorlopig nog niet stoppen met deze groei."


Casper, Renate (Zoetermeer), Lianne, Celine (Gouda), Stephan, Janet (Woerden).

Ook de visie op v/d Natuur heeft een flinke groei ondergaan. Tijdens de formuledag werd een presentatie van alle uitingen in de diverse kanalen aan de ondernemers getoond. Een groot applaus klonk voor het communicatie- en retailteam van Natudis.

Ook de ontwikkelingen in het assortiment en het snelle reageren op marktontwikkelingen kregen een groot compliment. De in 2013 aangekondigde visie, waarin Natudis en Natuurwinkel terug gaan naar haar roots, is volgens de ondernemers oprecht waargemaakt.


Bas, Paul, Stephan, Casper, Ferry.

Ter ondersteuning van het project Red de Rijke Weide en de promotie van de Red de Rijke Weide-kaas werd de formuledag gehouden op de boerderij van familie Pelleboer in Mastenbroek. Gaandeweg werd dan ook een gezellige weidevogelsafari gehouden in combinatie met een heerlijke kaas en wijnproeverij. En natuurlijk werd de inwendige mens aan het einde van de dag ook niet vergeten.

"Het was dan ook een dag met veel inspiratie, creativiteit, warmte en hartelijkheid. Een dag die we niet zo snel zullen vergeten. Een dag, waarin iedereen opnieuw heeft aangegeven dat wij samen v/d Natuur zijn en blijven", aldus Petra.


Bas (Amersfoort/Ermelo), Stephan (Apeldoorn), Sabrina (partner Bas), Casper (Almere), Theo (Amersfoort Leusderweg), Lianne (Barneveld).

"De Natuurwinkel-ondernemers en medewerkers bruisen van de energie en hebben passie voor natuurvoeding en de natuur. Het kan niet anders dan dat daar hele mooie dingen uit voort gaan komen!"

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven