De verbouwing van ibis Amsterdam Airport, het grootste hotel van de Benelux, is de afgelopen week voltooid. Het hotel investeerde ruim 2 miljoen euro om zich voor te bereiden op een verwachte toename van het aantal reizigers. Nieuw zijn 125 extra parkeerplaatsen, een stijlvolle en eigentijds ingerichte lobby met 24/7 Take Away, een overdekt en verwarmd terras en een Grand Café.
"De sterke link met de nabije omgeving vindt men ook terug in de dranken en maaltijden die we verkopen", verklapt Erwin van der Graaf, General Manager van ibis Amsterdam Airport. "De 24/7 Take Away-maaltijden zijn biologisch en lokaal ingekocht bij het Amsterdamse 'De Keuken van Maass', én we verkopen diverse lokale dranken en frisdranken. Wij zijn trots op onze omgeving en houden in onze bedrijfsvoering rekening met het milieu. Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met Green Motion: een nieuw autoverhuurbedrijf met uitsluitend groene auto's in zijn vloot. We verhuren sinds april een deel van onze lobby aan hen."
Bron: Hospitality Management
Abonneren
Vacatures
Biologische 24/7 Take Away-maaltijden bij ibis Amsterdam Airport
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'