Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische 24/7 Take Away-maaltijden bij ibis Amsterdam Airport

De verbouwing van ibis Amsterdam Airport, het grootste hotel van de Benelux, is de afgelopen week voltooid. Het hotel investeerde ruim 2 miljoen euro om zich voor te bereiden op een verwachte toename van het aantal reizigers. Nieuw zijn 125 extra parkeerplaatsen, een stijlvolle en eigentijds ingerichte lobby met 24/7 Take Away, een overdekt en verwarmd terras en een Grand Café.



"De sterke link met de nabije omgeving vindt men ook terug in de dranken en maaltijden die we verkopen", verklapt Erwin van der Graaf, General Manager van ibis Amsterdam Airport. "De 24/7 Take Away-maaltijden zijn biologisch en lokaal ingekocht bij het Amsterdamse 'De Keuken van Maass', én we verkopen diverse lokale dranken en frisdranken. Wij zijn trots op onze omgeving en houden in onze bedrijfsvoering rekening met het milieu. Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met Green Motion: een nieuw autoverhuurbedrijf met uitsluitend groene auto's in zijn vloot. We verhuren sinds april een deel van onze lobby aan hen."

Bron: Hospitality Management
Publicatiedatum: