"Concept komt ook op kantoor terug"

Natudis - groothandel v/d Natuur

Tholen - Natudis is een nieuwe weg ingeslagen. Niet alleen opende Natudis begin mei de 25ste Natuurwinkel, ook het aantal groothandelsklanten groeit en er is een nieuwe visie ontwikkeld die een snelle groei van de winkelformule mogelijk maakt. Aan de hand van het nieuwe v/d Natuur-concept krijgt iedere Natuurwinkel een geheel eigen look met een bepaald accent. "De winkels worden hiermee uniek in hun soort, maar deze diversiteit gaat niet ten kosten van de herkenbaarheid van de winkelformule", vertelt Petra van der Linden, algemeen directeur van Natudis.

Het nieuwe v/d Natuur-concept wordt ook in het kantoor van Natudis aan de Daltonstraat 38 in Harderwijk steeds beter zichtbaar. "Na de uitrol in de winkels is het belangrijk om de cultuuromslag op kantoor verder te ontwikkelen. Dit willen we bereiken door ook in ons kantoor diverse aspecten van het v/d Natuur-concept terug te laten komen."

Klik hier voor een fotoreportage gemaakt in het kantoor van Natudis.


Het pand van Natudis. Paul Verweij met het door hem gemaakte kunstwerk. Linksonder een origineel mededelingenbord in de kantine. Rechtsonder een foto uit het volledig geautomatiseerde magazijn.

Zo zijn bijvoorbeeld de afgelopen week houten wandpanelen opgehangen in alle kantoorruimtes. Hierop staan beelden uit de natuur, die bijvoorbeeld ook al op de omslag van de nieuwe Natuurwinkel-folders te zien zijn. "Iedereen mocht zelf kiezen welk beeld ze in hun kantoor op wilden laten hangen. En over een half jaar zullen de panelen onderling gewisseld worden."
 
Petra geeft aan dat Natudis ook de gasten bij binnenkomst meteen wil aanspreken. "Dit doen we bijvoorbeeld met de thema-tafel naast de receptie. Momenteel schenken we daarop aandacht aan de 'Vieze Toeten Wedstrijd'. De medewerkers krijgen de mogelijkheid om hier een foto op te zetten van hun van biologische voeding smullende baby's en (klein-)kinderen. Maar ook in het bedrijfsrestaurant is het nodige gebeurd. De natuur is hier naar binnen gehaald."


Petra van der Linden achter haar bureau.

Veelzijdig concept

Petra is erg blij met het nieuwe v/d Natuur-concept dat al in diverse Natuurwinkels en in de kantoren in Harderwijk terug te zien is. "Met dit concept kunnen we zoveel kanten op. Dat is echt het leuke. Dit geeft ons veel vrijheid in de vormgeving, maar ook in de winkelinrichting kunnen we hiermee alle kanten op. En het allerbelangrijkste is dat onze ondernemers deze richting ondersteunen en omarmen."

Klik hier voor een fotoreportage gemaakt in het kantoor van Natudis.


Dit memobord op het kantoor van Marja Lelieveld-Strijk geeft een mooi beeld van het nieuwe concept. Onderin de folders met verschillende beelden v/d Natuur.

Voor meer informatie:

Marja Lelieveld-Strijk
Natudis
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk
0341 464211
Marja.Lelieveld-Strijk@natudis.nl
www.natudis.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven