Bio-zorgkwekerij bij brasserie M'n schoonouders

Sinds 1 april runnen Saskia en Alex Lourier, eigenaren van Brasserie M'n schoonouders uit Boskoop, naast het restaurant ook zorgkwekerij 'De Moestuin'. Dit meldt de Gouwe Koerier. Door de moestuin voorziet het echtpaar het restaurant van biologisch, maatschappelijk verantwoorde groente en kruiden.

Saskia heeft naast het restaurant ook in de zorg en psychiatrie gewerkt en merkte dat er behoefte was aan kleinschalige dagbesteding. In de nieuwe vorm worden beide aspecten gecombineerd. De moestuin was er al, maar is nu veel groter opgezet. Zo is er nu een kas en een tunnel en uiteraard volle grond. Op deze manier kunnen Saskia en Alex de cli├źnten met een verstandelijke beperking gedurende het hele jaar voorzien van dagbesteding en het restaurant van de benodigde groenten en kruiden.

'De Moestuin' is aangesloten bij de stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Op 28 juni is er een open dag. Kijk voor meer informatie op www.zorgboerenzuidholland.nl.

Bron: Gouwe Koerier

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.