Nieuwe formule voor Dr. Hauschka Rozencrème

Rozencrème is dè klassieker en bestseller van Dr. Hauschka. Miljoenen tubes hebben de laatste 47 jaar wereldwijd hun weg gevonden naar mannen, vrouwen, kinderen en zelfs baby's. Vanaf nu verzorgt en beschermt de Rozencrème de droge, gevoelige, rijpere huid en de huid met een neiging tot roodheid en couperose nog meer. Op basis van nieuw wetenschappelijk inzicht heeft Dr. Hauschka Cosmetica de samenstelling aangepast. Lanoline (wolvet) heeft plaats gemaakt voor carnaubawas, deze was biedt de huid nog meer bescherming. Daarnaast is de crème nu nog rijker aan rozen.Dr. Hauschka Cosmetica streeft er altijd naar haar klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden. Daarom volgen de ontwikkelaars van Dr. Hauschka de grondstoffenmarkt op de voet en passen zij de laatste wetenschappelijke ontdekkingen toe om de hoge kwaliteit van onze producten nog te optimaliseren. Het vereist een diep inzicht in de ruwe grondstoffen om te begrijpen wat er nu is verbeterd aan de Rozencrème. In eenvoudige woorden: de ontwikkelaars hebben ontdekt hoe de ingrediënten op oliebasis (rozenolie, sheaboter, rozenbloesemwas, bijenwas, avocado-en pindaolie) in de juiste samenstelling nog beter samenwerken en elkaar versterken.

Van lanoline naar carnabauwas

Bovendien bevat de Rozencrème geen lanoline meer. Lanoline, een vet dat voorkomt in de wol van schapen, is een natuurproduct dat goed kan 'emulgeren'. Dat betekent dat lanoline ervoor zorgt dat water en olie goed kunnen mengen. Lanoline bestaat grotendeels uit wassen en trekt snel in de hoornlaag van de huid. Slechts een beperkt aantal mensen is allergisch voor lanoline. Maar toch was dat een reden voor producent WALA Heilmittel GmbH om naar een alternatief te zoeken.

Deze is gevonden in de koningin van de wassen: de carnaubawas. Deze was, uit de bladeren van de carnaubapalm, is één van de hardste natuurlijke wassen en biedt de huid nog meer bescherming.Het geeft de crème, die nog steeds glad en zijdezacht is, een vollere consistentie. Dit maakt het extra gemakkelijk aan te brengen en laat je huid de hele dag prettig aanvoelen. Dit komt de beschermende werking van de Rozencrème ten goede. In deze vernieuwde samenstelling heeft de Rozencrème nog meer invloed op: de regeneratie van de (beschadigde) huid; het verminderen van schilferen en het weerstandsvermogen van de gevoelige, tot roodheden neigende huid.

Rijker aan rozen

De nieuwe formule is nog rijker aan extracten van wilde rozenbottels, rozenbloesems, rozenwater en rozenolie. De roos vormt één van de meest voorkomende basisingrediënten binnen de gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka, omdat ze bescherming biedt, zorgt voor harmonie en tegenstellingen weer in balans brengt. In de Rozencrème helpt de roos bij een gezonde olie- en vochtbalans. Een droge huid krijgt een beschermende laag, en de gevoelige, rode huid en de huid met couperose (gebroken haarvaatjes) een hydraterende laag.

Elk ingrediënt in de Rozencrème is belangrijk, vooral het samenspel tussen de verschillende ingrediënten zorgt voor haar bijzondere kwaliteit. Die is nu nog beter. De crème neemt de taak van de huid niet over, maar geeft impulsen die de huid stimuleren zichzelf te verzorgen en te herstellen.

Voor meer informatie: www.drhauschka.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven