Roo'Bar verrast met nieuwe smaken

Roo'bar wil met de nieuwe variant Liquorice&Chili iedereen met een hang naar een gezond alternatief op gangbare snacks verrassen. Eindelijk een Rawfood noot- en vruchtenreep dat met zijn dropsmaak en chili-bite met stip binnenkomt als een snoep. Sterker nog: een voedzame snoep. In de reep zijn de volgende ingrediënten verwerkt: Enkel dadels, cashew, zouthoutwortel, anijs, bird's-eye chili en Himalayazout.

Roo'Bar is zo'n typisch gevalletje less-is-more wanneer je kijkt naar zijn receptuur. Het kan daarom als een Free-From-Food product worden bestempeld. Veganistisch, soya-vrij, sucrose-vrij, gmo-vrij, glutenvrij, no-additives, et cetera. Pure ingrediënten voor iedereen. Voedzaam zonder poe-ha en dat proef je.



Roo'Bar is als biologische Rawfood-snack traditioneel verkrijgbaar als 50 gram (AVP €1,79-€1,95), maar sinds kort ook als 30 gram (AVP €1,29). Roo'bar bestaat in de kern uit uit dadels, noten, zaden en vruchten. Denk dan aan cashew, amandalen, chia, hennep, maca en cacao nibs, maar zeker ook aan vruchten zoals baboab, moerbeien, cranberries, physalis en rozenbottel.

Naast de lancering van Liquorice&Chili verrassen de mannen en vrouwen van het Roo'Bar-team uit bruisend Sofia ook met varianten als Baobab&Gember en Moerbei&Vanille.

Voor meer informatie: info@amigos-international.org

Roo'Bar wordt in de Benelux verdeeld door:
Natudis - Hagor - Hollandpharma - Successnutrition - Amigos-international

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.