Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Groeiend en gemêleerd klantenbestand bij Nieuwe Binnenweg

"Rina van der Stok: "Ruimte voor meer EkoPlaza's in Rotterdam"

Tholen - EkoPlaza aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is in juni drie jaar open. Het was de veertigste winkel van de biologische supermarktketen en één van de eersten in de nieuwe stijl. EkoPlaza-ondernemer Rina van der Stok vertelt dat de winkel binnenkort verbouwd zal worden. "Een aantal elementen van de nieuwe stijl zijn nog niet in deze winkel verwerkt, zoals de cosmeticahoek. En we kunnen meteen de routing in de winkel verbeteren", aldus Rina. Ook komt er een horecahoek. "Links naast de ingang, waar nu de winkelkarretjes staan, komt een balie met 'to go-producten' en buiten willen we een klein terras inrichten."

Klik hier voor de fotoreportage van EkoPlaza Rotterdam.Rina ziet het klantenbestand van de winkel nog steeds groeien. "Van begin af aan is dit positief gegroeid en het ontwikkelt zich nog altijd." Ze omschrijft het winkelend publiek als heel gemêleerd. "Multiculti is eigenlijk de beste omschrijving. Ook komen er veel gezinnen in de winkel. Tot ons vaste klantenbestand behoren tevens veel Oost-Europeanen. Deze winkel is hun moestuin. Zij waarderen de kwaliteit van de biologische producten."

Ze ziet nog volop groeimogelijkheden in Rotterdam. "Er is zeker ruimte voor meer EkoPlaza's in Rotterdam. Hier zou ik graag een bijdrage aan leveren. Het runnen van een winkel in deze stad is een mooie uitdaging. Ik heb ook geen seconde spijt dat ik de uitdaging aan de Nieuwe Binnenweg aan ben gegaan."


Drie EkoPlaza's

Rina runt niet alleen samen met de EkoPlaza-organisatie de EkoPlaza aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, maar is ook eigenaar van EkoPlaza's in Delft en Leiden. Ze merkt duidelijke verschillen tussen de winkels. "In elke winkel heerst er een andere sfeer. Zo is Delft een echte gezinswinkel en Leiden meer een 'to-go-winkel'. In Rotterdam is goed te merken dat het gaat om een winkel in een echt grote stad. Toch staat ook hier het persoonlijke contact met de klanten voorop."

Het is voor Rina heel leerzaam om drie verschillende EkoPlaza's te runnen: "Wat je bij de één leert kan je in de andere winkel toepassen. Ik heb de afgelopen jaren ook zeker een persoonlijke groei doorgemaakt. Ik vind het leuk om mezelf daarin verder te ontwikkelen."

Klik hier voor de fotoreportage van EkoPlaza Rotterdam.

Voor meer informatie:

Rina van der Stok
EkoPlaza Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 236-242
3021 GN Rotterdam
010 4255418
Rotterdam@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven