Green Experience Centre opent haar deuren

Het groene warenhuis Green Experience Centre opent 17 mei de deuren voor het grote publiek. Iedereen die een groen bestaan wil leiden, en zo ook nog eens kosten wil besparen, kan er zijn of haar hart ophalen in dit kenniscentrum aan de Douwe Tammingawei te Leeuwarden.

Vanaf 17 mei kunnen geïnteresseerden in het Green Experience Centre alle informatie vinden op het gebied van onder meer verlichting, elektrische auto's, waterbesparing, isoleren van woningen, hybride installaties, onderhoudstips, zonne-energie, et cetera. Bezoekers kunnen uitgebreid kennis maken met groene producten, workshops volgen of op een elektrische scooter stappen voor een testrit. Ondertussen zijn er ook lekkere versnaperingen uit de regio te nuttigen. Alle producten, mogelijkheden en versnaperingen wordt de bezoeker aangeboden door lokale bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Het Green Experience Centre wordt zaterdag 17 mei officieel geopend om 13:00 uur. Vanaf die datum is het centrum elke donderdag tot en met zaterdag geopend. Online alvast kennis maken met het groene centrum kan via www.greenexperiencecentre.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven