25 mei in Wassenaar

Vier de natuur op de Gaaf Groen Lentebeurs

Zondag 25 mei wordt op Renbaan Duindigt in Wassenaar de Lentebeurs van Gaaf Groen gehouden. De entree voor de Lentebeurs bedraagt 7,50 euro per persoon (kinderen gratis). Online kunnen er nog kaarten met korting gekocht worden. De actiecode is gg2014. Dit kan via deze pagina. "Wij verheugen ons enorm op het evenement. Er is inmiddels belangstelling uit het hele land", zo lichten organisatoren Bea Möllers en Lisa Nieuwenhuis toe.

Kom naar Gaaf Groen voor de leukste evenementen aller tijden met biologisch tuinieren, vergeten groenten, kruiden, fruit & bloemen, oerkruiden, permacultuur, alternatieve energie, kleurrijke kleding, natuurlijke cadeautjes, puur natuur, duurzaam doe het zelf, groene kunst, (h)eerlijke proeverijen, fantastische boeken, zelfvoorzienend leven, boeiende bedrijven, lokaal voedsel, leuke beestjes, elfjes en kabouters, enthousiaste mensen en nog veel meer eigentijdse inspiratie.De initiatiefnemers zijn Bea Möllers en Lisa Nieuwenhuis, moeder en dochter. Begin 2013 hadden zij het idee om frisse en vrolijke evenementen met biologische, ecologische en authentieke producten en diensten te organiseren. Dat werd Gaaf Groen, een eigentijds en vlot concept voor markten, beurzen en festivals. De eerste editie van Gaaf Groen in 2013 was een meteen een groot succes, de beurs in het Sportpaleis Alkmaar op 7 september 2013 met meer dan 2000 betalende bezoekers en zeer tevreden standhouders. Foto's zijn te vinden op deze pagina.

Voor dit jaar staan de volgende evenementen op de agenda:
  • De Lentebeurs op zondag 25 mei 2014 op Renbaan Duindigt in Wassenaar, met een inhoudelijk programma in de grote zaal van het landgoed.
  • Drie ecologische zomermarkten op de boulevard in Egmond aan Zee op zondag 15 juni, 20 juli en 17 augustus.
  • De Nazomerbeurs op zondag 7 september 2014 in het Sportpaleis Alkmaar, met een inhoudelijk programma in de hal van het Sportpaleis.
  • De wintermarkt in Egmond aan Zee op 30 november 2014.

De Lentebeurs van Gaaf Groen staat in het teken van 'Vier de natuur' met een deelname aan Fête de la Nature, een landelijk feestweekend dat overgewaaid is uit Frankrijk. Gaaf Groen viert de natuur met deelnemers die allemaal van de natuur en de aarde houden.

Tuinieren, stadstuinbouw en permacultuur zijn het hoofdthema van de Lentebeurs. De eerste honderd bezoekers van de beurs krijgen een goodie bag met onder andere een zakje biologische bloemenzaden van de Bolster, een exemplaar van het nieuwe magazine 'Stadstuinieren' (nieuwe versie van het Cashew-magazine) en zakjes met biologische lavendelbloemen van 'Onze Suus'.

Deze dag is er ook een inhoudelijk programma met interessante lezingen van de standhouders, welke gratis gevolgd kunnen worden:

12:00-13:00 uur
Water Universiteit met Thomas Hawker

13:00-14:00 uur
Energiek, sexy, gezond & gelukkig met de juiste hormonen - www.debbievanweelden.nl

14:00-15:00 uur
Ongekende groenten met Lambert Sijens - www.detuinenvanweldadigheid.nl

15:00-16:00 uur
Groen computeren met Freshbook

16:00-17:00 uur
Wilde Paddenstoelen met Mark Janssen

Klik hier om de plattegrond te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.gaafgroen.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.