Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeer nat weekend

Het weekendweer ziet er af en toe bar en boos uit. Je zou kunnen zeggen dat je de paraplu mee moet nemen maar de werkelijkheid is waarschijnlijk dat we vooral binnen zitten. Zijn er lichtpuntjes?

Regen, regen en regen

De eerste maanden van het jaar was het aan de droge kant, maar dat wordt nu voor een deel goed gemaakt. De natuur kon wel wat regenwater gebruiken en de natuur wordt nu op haar wenken bediend.

Gisteren (8 mei) viel er al 10 tot 20 mm, op een enkele zelfs rond de 40 mm. Vandaag (9 mei) komen daar nog vele millimeters bij, in het zuiden 3 tot 8 mm, in het noorden lokaal oplopend tot 20 mm. Morgen valt er 10 tot 15 mm en ook zondag is een millimeter of 10 mogelijk.

Al met al loopt de teller deze dagen op tot rond de 60 mm in de noordelijke helft van het land en 30 tot 40 mm in het zuiden. De hoeveelheid die normaal in de hele maand valt, krijgen we nu dus in 4 dagen tijd.

Bron: Weerplaza

Publicatiedatum: