EkoPlaza opent winkel in Capelle aan den IJssel

Op woensdag 14 mei opent biologische supermarktketen EkoPlaza haar 68ste winkel aan de Koperwiek 8 in Capelle aan den IJssel.

De opening zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De winkel zal om 9:00 uur officieel geopend worden door burgemeester Frank Koen. Vanaf 9:00 uur zal er een heerlijk biologisch ontbijt geserveerd worden. De hele week zijn er spetterende aanbiedingen en op de openingsdag zullen er flyers uitgedeeld worden voor gratis koffie met iets lekkers.


Het EkoPlaza-team van Capelle aan den IJssel.

EkoPlaza Capelle aan den IJssel is een overzichtelijke biologische supermarkt, met een oppervlakte van ruim 350 m², waarin alle productcategorieën vertegenwoordigd zijn. Bovendien heeft de winkel dagelijks vers brood en een mooie natuurlijke cosmetica-afdeling die ervoor zorgen dat een biologische lifestyle nog beter bereikbaar wordt.Bedrijfsleider Jacob-Jan Koedoot: "De vraag naar biologische producten blijft in heel Nederland groeien. Met ruim 66.000 inwoners in Capelle aan den IJssel verwachten we ook hier een grote groep mensen aan te spreken. Onze missie is om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Klanten die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief maken overigens kans op een goed gevulde EkoPlaza fietskrat ter waarde van 50 euro. Dan kun je straks op een duurzame manier je biologische boodschappen doen."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.