Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schijnwerpers op bio-producten bij Wereldwinkel Wieringen

In mei staan de biologische producten centraal bij Wereldwinkel Wieringen in Hippolytushoef. Op de website www.wieringen.wereldwinkels.nl staat wat meer informatie: Zoals bekend worden alle producten in de Wereldwinkel volgens de Fair Trade principes ingekocht en verkocht. Dit betekent een eerlijke en langdurige handelsrelatie, geen kinderarbeid, goede arbeidsvoorwaarden en toegang tot de Europese markt. Minder bekend is dat veel boeren op een duurzame manier hun producten produceren en dat er boeren zijn die een biologische productlijn hebben. Tijd om hier bij stil te staan en extra aandacht aan te geven, vinden ze bij de Wereldwinkel in Wieringen.



Biologische producten zijn een verantwoorde keuze. Een heerlijke maaltijd bereiden is eenvoudig met de biologische rijstsoorten als uitgangspunt een kop thee drinken wordt nog lekkerder met de diverse biologische theesoorten. Of wat te denken van
biologische Firefly rosé, halfzoete en droge witte wijn of zoete rode wijn? Daarnaast zijn er diverse theesoorten met aansprekende namen als Purity, Warming, Refreshing en Relaxing, maar ook de gewone Engelse melange, zijn biologisch geteeld.

Tijd dus om voor uw Fair Trade en biologische producten een bezoek te brengen aan de Wereldwinkel in Hippolytushoef.
Publicatiedatum: