De Wageningse bio-speciaalzaak Lazuur Food Community is op 16 mei 2014 weer groots vertegenwoordigd bij de Grenada Chocoladekaravaan. Een team van klanten en medewerkers zal de Grenada chocolade per fiets vervoeren van Amsterdam naar Wageningen, waar naast Lazuur Food Community ook importeur el Sauco is gevestigd. Deze chocolade is vanuit de Cariben verscheept naar Amsterdam met het Nederlandse zeilvrachtschip Tres Hombres. Onderweg worden enkele andere winkels langs de route per fiets beleverd.
Grenada chocolade is een unieke biologische tree-to-bar chocolade die kleinschalig gemaakt wordt op het Caribische eiland met behulp van zonne-energie. Vier repen van 60 tot 100% cacao, een reep met knapperige versgebrande stukjes cacaoboon en zelfs een reep met Caribisch zeezout. Ook produceren zij heerlijke aromatische cacaopoeder.
In het kader van de Grenada Chocoladekaravaan wordt de film: 'Nothing Like Chocolate' vertoond in het Heerenstraattheater in Wageningen op dinsdag 13 mei.
Het zeilvrachtschip Tres Hombres zal van 9 tot 16 mei te bezichtigen zijn bij de IJkantine op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Fietsers van de Chocoladekaravaan vertrekken daar op 16 mei om 10:00 uur naar winkels in het hele land. Kijk op www.chocoladeboot.nl.
Geïnteresseerd in de wederverkoop van Grenada chocolade? Mail dan naar sales@elsauco.biz. Wilt u zelf per fiets chocolade naar klanten brengen? Mail dan naar fiets@chocoladeboot.nl.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-24 "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- 2023-01-13 Nieuw streekproduct: biologische zonnebloemolie van Nederlandse bodem
- 2023-01-13 Nieuwe haverrepen met zachte textuur: MadeGood Mornings
- 2023-01-12 Biologisch geteelde wakame uit Zeeland
- 2023-01-11 Ekoplaza en Marqt breiden statiegeldsysteem uit voor biologische basisproducten
- 2023-01-10 Eerste kennismaking met Solange's African Cuisine tijdens Biobeurs
- 2023-01-05 Nu ook gebroken lijnzaad van Horizon
- 2022-12-23 Twee nieuwe notenpasta-opties voor 'team crunchy'
- 2022-12-23 Clearspring breidt aanbod bruine rijstcrackers uit
- 2022-12-23 Groeiende populariteit vegan-bio en glutenvrije alternatieven voor kerstlekkernijen
- 2022-12-22 Biologische antipasti, olijven en tapenades rechtstreeks van de Italiaanse teler
- 2022-12-20 Is biologisch zout een goed idee?
- 2022-12-19 AH volkoren pasta vanaf nu biologisch, zonder prijsaanpassing
- 2022-12-16 Hoe supermarktmerk Leev duurzame en gezonde producten voor iedereen beschikbaar maakt
- 2022-12-15 Dapp Mayonaise en Dapp Mosterd nu in het Odin-schap
- 2022-12-02 "Ruim 65% meer Sint repen verkocht"
- 2022-12-01 Bio Planète Taste the World Curryolie wint Bestes Bio 2023
- 2022-11-30 Verse granolabezorger groeit explosief door gezonde ontbijttrend
- 2022-11-25 "20% van de notenboomgaarden in Oekraïne zal biologisch zijn tegen 2030"
- 2022-11-25 Dolcillo cashew fermentino nieuw in de schappen bij Ekoplaza