Grenada chocolade per fiets vanuit Amsterdam naar Wageningen

De Wageningse bio-speciaalzaak Lazuur Food Community is op 16 mei 2014 weer groots vertegenwoordigd bij de Grenada Chocoladekaravaan. Een team van klanten en medewerkers zal de Grenada chocolade per fiets vervoeren van Amsterdam naar Wageningen, waar naast Lazuur Food Community ook importeur el Sauco is gevestigd. Deze chocolade is vanuit de Cariben verscheept naar Amsterdam met het Nederlandse zeilvrachtschip Tres Hombres. Onderweg worden enkele andere winkels langs de route per fiets beleverd.Grenada chocolade is een unieke biologische tree-to-bar chocolade die kleinschalig gemaakt wordt op het Caribische eiland met behulp van zonne-energie. Vier repen van 60 tot 100% cacao, een reep met knapperige versgebrande stukjes cacaoboon en zelfs een reep met Caribisch zeezout. Ook produceren zij heerlijke aromatische cacaopoeder.

In het kader van de Grenada Chocoladekaravaan wordt de film: 'Nothing Like Chocolate' vertoond in het Heerenstraattheater in Wageningen op dinsdag 13 mei.Het zeilvrachtschip Tres Hombres zal van 9 tot 16 mei te bezichtigen zijn bij de IJkantine op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. Fietsers van de Chocoladekaravaan vertrekken daar op 16 mei om 10:00 uur naar winkels in het hele land. Kijk op www.chocoladeboot.nl.
 
Geïnteresseerd in de wederverkoop van Grenada chocolade? Mail dan naar sales@elsauco.biz. Wilt u zelf per fiets chocolade naar klanten brengen? Mail dan naar fiets@chocoladeboot.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven