Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-vegetarische catering op Love and Light Festival

Aan de rand van Schaijk, op het terrein van de voormalige camping De Bremweide aan de Willibrordusweg 24, wordt op 6, 7 en 8 juni het eerste Love and Light Festival gehouden. Belangstellenden zijn dan welkom om kennis te maken met allerlei therapieën op alternatief gebied.

Diverse therapeuten bieden individuele sessies aan tegen een kleine vergoeding. Om een en ander sfeer bij te zetten vinden er gedurende de middag en avond diverse muzikale optredens plaats. Kinderen kunnen pizza's bakken en leren spelen op een trommel vanuit oude Indiaanse traditie. Tijdens het festival is er een biologisch-vegetarische catering aanwezig voor heerlijke maaltijden en hapjes.

Het festival begint op vrijdag 6 juni om 12 uur en eindigt op zondag 8 juni om 18:00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.loveandlightfestival.nl. Op deze website is ook meer informatie en het programma voor de drie dagen te vinden.

Bron: Arena Lokaal
Publicatiedatum: