Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerenpicknick brengt €1760,85 op voor BIG Challenge

De boerenpicknick op het biologische varkensbedrijf van Jeroen en Nieske Neimeijer in Heino heeft zondag 4 mei in totaal 1760,85 euro opgebracht. Dit bedrag is ingezameld voor de BIG Challenge, veehouderij tegen kanker.

Ruim 650 mensen bezochten het biologische bedrijf aan de Bosweg in Heino, Overijssel. Een gemeleerd publiek bestaande uit gasten van de omliggende campings, inwoners van Heino, Raalte en omgeving alsmede collega veehouders, brancheorganisaties en toeleveranciers. Voor velen was dit de eerste kennismaking met de biologische veehouderij.



"Wij waren bijzonder verheugd over de komst van vele jonge gezinnen, die met enthousiasme deelnamen aan de speur- en puzzeltocht en zich lieten informeren door onze eigen 'roze brigade' de studieclub van varkenshoudsters 'Boerin inzicht' die in roze overalls aanwezig waren om bezoekers te informeren over de varkenshouderij. Uitgerekend deze dag werden wij beloond door moeder natuur doordat één van onze drachtige zeugen vandaag beviel van maar liefst 19 biggen! Een bijzonder indrukwekkend en leerzaam moment voor ouders en kinderen die hier getuige van waren", zo reageert Nieske op de website van Varkensbedrijf Neimeijer.

Voor meer informatie: www.varkensbedrijfneimeijer.nl
Publicatiedatum: