Frecious vertrouwt distributie aan Menken toe

Een kleine 2 jaar geleden startte Leen Menken Foodservice Logistics met de distributie voor webwinkels van levensmiddelen. En zoals inmiddels blijkt, met succes. Het aantal klanten blijft groeien, en ook Frecious vertrouwt nu haar gehele distributie aan Menken toe. Vandaag (maandag 5 mei) start Menken met de eerste leveringen aan de consument.

Webwinkels zijn niet meer weg te denken uit ons huidige systeem. De logistiek voor deze winkels moet steeds slimmer en sneller. Maar als het gaat om gekoelde en bevroren e-fulfilment zijn er nog flinke slagen te maken. "Als één van de weinigen biedt Menken haar klanten inmiddels een landelijk dekkend netwerk. Door de sterk groeiende volumes wordt het aantal bezorgingen per postcode gebied steeds frequenter, waardoor de logistiek flexibeler wordt, maar ook sneller", vertelt algemeen directeur Leen Menken.

Dat Frecious Menken nu ook haar hele distributie uitbesteed ziet Leen als een groot compliment: "Op vrij korte termijn zijn we deze samenwerking overeengekomen. We hebben de afgelopen 2 jaar veel geleerd en we kunnen ons inmiddels goed verplaatsen in de wensen van webshop eigenaren. We weten waar de knelpunten zitten en kunnen in heel korte tijd een goed en passend distributie voorstel neerleggen. Vervolgens zijn we flexibel genoeg om nieuwe klanten snel te integreren in ons proces. Onze focus ligt op groei en we werken constant aan vernieuwingen en uitbreidingen, om zo de vraag aan te kunnen."De webshops die snel groeien zoeken een logistieke partner die met ze mee kan groeien. "Dat is één van de redenen dat Frecious voor Menken kiest." Frecious is leverancier van slowjuice shakes en maakt sapjes die op ambachtelijke wijze koud worden geperst met een slowjuicer. Hierbij vindt minimale oxidatie plaats en ontstaat er geen verhitting tijdens het persen, zodat alle essentiële vitaminen, enzymen, mineralen en antioxidanten maximaal behouden blijven. Het resultaat: shakes van een uitzonderlijke kwaliteit, boordevol energie, kracht en levenslust. Om deze shakes zo vers mogelijk te leveren worden ze direct na de persing ingevroren en bezorgt Menken ze bevroren bij de consument aan huis.

Voor meer informatie: www.leenmenken.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven