Trouwe leden in het zonnetje gezet

Streekmolen bestaat 2 jaar

In 2012 is Streekmolen opgericht door Malcolm Burg en David Boven. Streekmolen is een jong en snelgroeiend bedrijf dat tweewekelijks kratten aan huis levert met ambachtelijke, verse streekproducten, direct van de boer. Inmiddels bestaat Streekmolen alweer 2 jaar. Reden genoeg om de trouwste leden in het zonnetje te zetten en een korte terugblik te werpen op twee succesvolle jaren.

Ter gelegenheid van het 2-jarig bestaan van Streekmolen bracht één van de oprichters, onlangs een bezoekje aan enkele leden die er van begin af aan bij zijn. "We zetten graag onze trouwe leden in het zonnetje. Dankzij onze leden zijn wij zo gegroeid als bedrijf en ik vind het erg leuk om te horen dat ze uitkijken naar de volgende Streekmolen krat. Daar doen we het voor."Streekmolen timmert hard aan de weg. "In 2012 begonnen we met 15 kratjes die we eigenhandig hebben geleverd, in een straatje in Utrecht. Sindsdien hebben we meer dan 50.000 kratten aan huis geleverd met gezonde, eerlijke producten, direct van de boer. Inmiddels leveren we in bijna alle grote steden en dorpen binnen Nederland. In de nabije toekomst gaan we in heel Nederland leveren." De producten in de Streekmolen krat zijn duurzaam, diervriendelijk en zoveel mogelijk biologisch geteeld en geproduceerd. "Als het verhaal van de boer klopt, dan stoppen we het in de krat."

Streekmolen proefkrat

Via de website kunt u een proefkrat bestellen voor slechts 29,50 euro (normaal 32,50 euro). Tevens biedt Streekmolen lidmaatschappen aan voor 1, 2 en 4 personen. De Streekmolen krat wordt tweewekelijks op donderdag en vrijdag bezorgd.

Voor meer informatie: www.streekmolen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven