Nieuw: Tons friszure agavesausjes

Bij Tons Mosterd en Heerlijkheden is nu een serie met frisse biologische slasausjes verkrijgbaar, die ook voor de barbecue en dip geschikt zijn. "De sausjes zijn iets zuurder dan men verwacht, dit komt omdat er geen 20 of meer procent suiker in zit", vertelt Ton Schroer. "Deze sausjes smaken puur wel zuur, maar over de sla en met vele andere gerechten zijn ze een streling op de tong en compenseren ze vettere smaken."

De bio-sausjes zijn licht gezoet met agavesiroop. "Dit jaagt de bloedsuikerspiegel niet zo snel omhoog." Ook bevatten ze een schepje van Tons eigen bio-mosterd. De slasausjes zijn verkrijgbaar in de smaken naturel, peper, knoflook en mosterddille. Inhoud 145 ml, adviesverkoop 1,99 euro.
 


Ton geeft aan dat steeds meer mensen zich bewust zijn van teveel suiker in de dagelijkse hap. "Hier maken we een eind aan met deze sausjes." Een beetje wereldverbeteraar blijft Ton wel... want: "Gooi er een kwart suiker in en iedereen vind ze super, maar dat doen we nu dus niet. Nu moet men ze eerst echt leren eten!"
 
De slasausjes zijn inmiddels al enige tijd volop verkrijgbaar bij Estafette Odin. Vraag er naar bij uw groothandelaar.

Voor meer informatie: info@tonsmosterd.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.