Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bemiddelingsservice van Bionext

Call voor onderzoek Agri en Food geopend

De call voor het indienen van onderzoeksvoorstellen voor de topsector Agri en Food is geopend. Op 15 mei moeten de preproposals ingediend zijn, op 20 juni hoor je vervolgens of het voorstel uitgewerkt kan worden. De onderzoeksvoorstellen worden goedgekeurd op basis van kwaliteit en mate van co-financiering. 50% van het onderzoeksvoorstel moet gecofinancierd worden. Dit kan door middel van eigen uren, inzet van eigen grond of bedrijf of met cash geld. Ervaring leert dat projecten die cofinanciering hebben met cash geld meestal hoger scoren.

Heeft u een biologische onderzoeksvraag, en bent u bereid mee te financieren? Neem dan contact op met onderzoekers van de WUR, DLO of Louis Bolkinstituut. Zij kijken met u of de vraag geschikt is als onderzoeksvraag voor de topsectoren. Heeft u geen idee bij wie u kunt aankloppen? Bionext biedt bemiddelingsservice aan de leden van de aangesloten organisaties: Zet uw onderzoeksvraag dan zo concreet mogelijk op papier en mail deze aan van.bree@bionext.nl, dan koppelen we u aan een relevante onderzoeker.

De volledige tekst van de call en het format voor een aanvraag zijn te downloaden van de site van TKI Agri & Food.

Bron: Bionext
Publicatiedatum: