Overname Natudis door Vroegop definitief

Vandaag (24 april 2014) is bekend geworden dat de overname van Natudis Nederland B.V. door Vroegop Ruhe & Co B.V. is afgerond.

Zowel Vroegop Ruhe & Co b.v. als Natudis Nederland B.V. zijn verheugd met het positieve bericht, omdat de samenwerking tussen beide bedrijven tot een grote synergie zal leiden.

Pieter Vroegop (CEO Vroegop Ruhe & Co b.v.): "Deze overname is voor ons belangrijk, omdat wij van de kennis en ervaring van Natudis met biologische voeding kunnen leren. Onze focus op biologisch was al in gang gezet, maar door deze samenwerking verwacht ik versneld belangrijke stappen te kunnen zetten waarbij Natudis nog meer ruimte krijgt om zelfstandig actief te zijn in de biologische markt."Met versgroothandel Kroon was de samenwerking al gestart, maar deze zal geïntensiveerd worden. Ook van de Belgische groothandel Hagor is een positieve indruk ontstaan. Al met al is de overname in zijn totaliteit een verrijking voor het bedrijf.

"Onze bedrijven passen heel goed bij elkaar. Daarom zijn wij heel blij met de overname. We voelen dat Vroegop Ruhe & Co b.v. onze visie ondersteunt en de door ons gekozen koers voorgezet kan worden", aldus Petra van der Linden (algemeen directeur Natudis).

De bedrijven zijn ervan overtuigd dat door bundeling van de krachten tussen Vroegop Ruhe & Co b.v. en Natudis Nederland B.V. een geweldige samenwerking zal gaan ontstaan, waarbij de focus op een gezonde aarde en gezonde voeding nog verder zal toenemen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.