Friethoes en Pomms' scoren 9,5 in Friettest AD

De biologische frites hebben goed gescoord in de Friettest van het Algemeen Dagblad. Het Friethoes aan de Kruisweg in Haarlem kreeg het rapportcijfer 9,5 en staat hiermee op de negende plek in de lijst. Biologische snackbar Pomms' eindigde met de twaalfde positie net buiten de top 10, maar scoorde net als Het Friethoes een 9,5.

Joost en Sebastiaan Hoes plaatsen het volgende bericht op de facebookpagina van Het Friethoes: "Oja, helemaal vergeten in de paasdrukte; We hebben een 9,5 gehaald in de AD friettest! We zijn op Nr. 9 geëindigd."

Conclusie Het Friethoes: Eet hier friet en je weet wat je mist op zoveel andere adressen. Friet met hier en daar nog een schilletje; vol van smaak en goed gebakken. Je eet je vingers er bij op. Prima!

Conclusie Pomms': Nieuwe zaak wint door bediening, uitstraling en biologische kwaliteit in razend tempo de harten van zijn klanten. Een aanwinst voor de Rotterdamse binnenstad. Uitstekende friet.

Op de 53ste positie is het Amsterdamse Snacksalon 't Wethoudertje geëindigd. t' Wethoudertje werkt met biologische aardappelen. Het consumentenpanel van het AD testte in totaal de patat van 135 frietzaken.

Klik hier om de volledige uitslag te zien.

Voor meer informatie: www.friethoes.nl, www.pomms.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.