Ontbijt met (biologische) streekproducten

Een bijzonder moederdagontbijt in Noord-Holland

Op zoek naar een leuke invulling van Moederdag? Pak het eens anders aan en verras moeder, oma of vriendin op 11 mei met het uitgebreide Moederdag Ontbijt. Op twee locaties in Noord-Holland organiseert 'Van Boer tot Bord' een speciaal Moederdagontbijt (Alkmaar en Zuidoostbeemster). U kunt er genieten van een gezellig en uitgebreid ontbijt met duurzame en/of biologische bijzondere streekproducten. Daarnaast kunt u informatie krijgen over vele duurzame en/of biologische producten en over de leveranciers uit de regio.

Ontbijt in bakkerij of boomgaard?

Kiest u voor het Moederdagontbijt bij 'Grand Café SAMEN' aan het Waagplein in hartje Alkmaar dan treft u bakker Hein Raat als uw gastheer. Kinderen kunnen bij bakkerij Raat hun eigen broodje bakken.

Ook kunt u voor Moederdag kiezen om te genieten van het ontbijt bij fruitteeltbedrijf 'Eerlijk & Heerlijk' aan de Purmerenderweg in Zuidoostbeemster. In de Beemster wordt u verwelkomd door uw gastvrouw Vera van Berge en gastheer Dirk van Berge die u graag zal meenemen in de wondere wereld van bijtjes en bloesem in de bloeiende boomgaard.

Het uitgebreide ontbijt bestaat onder andere uit ovenvers brood van bakkerij Raat, diverse kazen, zuivel, pure vleeswaren, jams, honing en vruchtsappen allemaal uit uw eigen vertrouwde Noord-Holland. Daarnaast zal er uiteraard ook koffie en thee van biologische oorsprong geschonken worden.

Het ontbijt is op beide locaties van 9:00 tot 11:00 uur, bij mooi weer kunt u buiten zitten.

Kosten van dit speciale ontbijt 22,50 euro per persoon, kinderen tot en met 10 jaar 14,50 euro, kinderen tot en met 3 jaar gratis.

Tijdig reserveren voorkomt teleurstelling!

Wilt u meer weten over dit bijzondere en smakelijke Moederdag ontbijt met duurzame en/of biologische streekproducten? Ga dan naar www.vanboertotbord.nl voor nadere informatie en het reserveringsformulier of kijk op de facebooksites van de genoemde bedrijven. U kunt ook bellen met 'Van Boer tot Bord': 06 22373937 of mailen naar info@vanboertotbord.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.