Maandag 21 april, tweede paasdag, opent biologisch-dynamische kwekerij De Eemstuin haar deuren voor publiek van 10:00 tot 16:00 uur (Paaptilsterweg 7 in Uithuizermeeden). Er is op het land en in de onverwarmde kassen te zien hoe verras-me-sla geteeld wordt.
Daarnaast natuurlijk ook aandacht voor alle andere saladegewassen, kruiden en nieuwe producten zoals wilde broccoli en Hosta-scheuten. Er zijn doorlopend rondleidingen, er is een lunch van geefcafé, om 14:00 uur een workshop groene smoothies maken én veel gelegenheid om vragen te stellen over de teelttechniek.
Voor meer informatie: www.eemstuin.nl
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-25 Frank de Koning levert bijdrage aan internationaal seminar over telen in tijden van klimaatverandering
- 2022-05-25 Symposium ‘Wegwijs in de biologische regels’
- 2022-05-25 Laatste kans om aan te melden voor de BioVelddag
- 2022-05-23 Aprean Food & Beverage Business Event op woensdag 8 juni 2022
- 2022-05-23 Sprekers Organic Produce Summit 2022 bekendgemaakt
- 2022-05-20 Agrifirm start pilots rondom regeneratieve landbouw
- 2022-05-20 Marjolein Keuning midden in de natuur met Songs in Silence: Trek
- 2022-05-20 Is lupine het gouden boontje van Nederlandse bodem?
- 2022-05-19 Komende BioBorrel: dinsdag 21 juni in Utrecht
- 2022-05-19 Presentatie pilot nudgingscampagne - de effecten van nudging op de verkoop van biologische groenten en fruit
- 2022-05-17 21 juni: Feestelijke biovelddag van Inagro
- 2022-05-17 Nieuwe merkidentiteit voor Fruit Logistica en Asia Fruit Logistica
- 2022-05-17 Gelderse boeren openen dit weekend de deuren voor publiek
- 2022-05-16 Symposium Agroforestry en Notenteelt zet ondernemers centraal
- 2022-05-16 Hoe kunnen biologische boeren effectief gebruikmaken van het GLB?
- 2022-05-13 Documentaire ‘Boer Brussel Beweging’ te zien op 14 en 15 mei
- 2022-05-13 2 juni: meeloopdag voor jongeren op Warmonderhof
- 2022-05-13 Agroforestry op de BioVelddag 2022
- 2022-05-13 Logistieke toer door Venlo en afscheid van voorzitter Ron de Greeff
- 2022-05-12 Verbetering en verduurzaming voedselketen met tech en data