Samen met De Broodspecialist uit 's-Hertogenbosch heeft kloosterhotel ZIN in Vught een 'klooster-brood' ontwikkeld. Het brood uit eigen regio is 100% biologisch en ook nog eens dagelijks vers en super milieuvriendelijk bezorgd door Shortcut-fietskoeriers.
Recent heeft kloosterhotel ZIN haar lunchconcept aangepast naar een aanbod dat nog verser en gezonder is dan voorheen. Meer aandacht voor de salade van seizoensproducten, verse groentespreads en geen witte broodjes maar een vers zuurdesembrood om zelf te snijden.
Niet iedereen is gewend aan deze broodvariant en dus werd door kloosterhotel ZIN de zoektocht gestart naar hét juiste brood: biologisch, op basis van zuurdesem en ook nog heel lekker. Om een brood te vinden dat aan dit pakket van wensen voldeed is een samenwerking aangegaan met bakker De Broodspecialist voor het ontwikkelen van een nieuw brood.
En nu is daar het 'klooster-brood', speciaal voor kloosterhotel ZIN ontwikkeld en verder niet op de markt verkrijgbaar. Het nieuwe 'klooster-brood' is een biologisch licht zuurdesembrood op basis van volkoren- en boekweitmeel.
Om het product ook nog op een verantwoorde manier te bezorgen is gekozen voor de service van Shortcut-fietskoeriers uit 's-Hertogenbosch. Iedere dag vers bezorgd en ook nog volledig MVO.
Voor meer informatie: www.kloosterhotelzin.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Is lupine het gouden boontje van Nederlandse bodem?
- "Totaalassortiment aanbieden is een uitdagende, maar ook zeer passende stap"
- Agrifirm start pilots rondom regeneratieve landbouw
- Regering moet onderzoek doen naar nutriënten uit menselijke mest
- De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
- Zenderense Es behaalt Skal-certificaat
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-16 "Dit is de manier waarop ik wil boeren: een goede bodem, dicht bij de consument en traceerbaar voedsel"
- 2022-05-13 Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- 2022-05-09 Drukbezochte streekmarkt en open dag bij jubilerend bio-bakker Bolhuis
- 2022-05-05 Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier
- 2022-05-02 Kleinere sandwiches en taartstukken vanwege hogere prijzen: "We zijn hier open over"
- 2022-04-29 Bakker Bolhuis bakt 25 jaar biologisch
- 2022-03-31 Zwitsers bio-label geldt bij uitzondering deels ook voor Europees tarwe
- 2022-03-28 "We gaan voor eigen graan"
- 2022-03-01 Henk Smit overleden
- 2022-02-25 Braas Brood- en Banketbakkerij zal fors uitbreiden
- 2022-02-16 Nieuw: Moin vegan (choco) croissants
- 2022-02-10 "Dat ik ooit overstapte op biologisch meel, was uit een soort bewijsdrang"
- 2022-02-02 Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over
- 2022-01-03 Biologische bakker in nieuwbouw bij station Sloterdijk in Amsterdam
- 2021-12-16 rose&vanilla krijgt investering van ruim half miljoen van Brave New Food Investments
- 2021-12-15 BioForum organiseert infosessies voor bakkers die willen omschakelen
- 2021-12-07 Drie nieuwe soorten Belgisch biologisch tarwebrood dankzij succesvol ketenproject
- 2021-11-22 Biobakkerij De Trog opent belevings- en R&D-centrum
- 2021-10-21 Eerste oogst biobaktarwe van Belgisch ketenproject is een succes
- 2021-10-13 "De vanilleflan is misschien wel het populairste taartje"