Speciaal 'klooster-brood' ontwikkeld voor kloosterhotel ZIN

Samen met De Broodspecialist uit 's-Hertogenbosch heeft kloosterhotel ZIN in Vught een 'klooster-brood' ontwikkeld. Het brood uit eigen regio is 100% biologisch en ook nog eens dagelijks vers en super milieuvriendelijk bezorgd door Shortcut-fietskoeriers.

Recent heeft kloosterhotel ZIN haar lunchconcept aangepast naar een aanbod dat nog verser en gezonder is dan voorheen. Meer aandacht voor de salade van seizoensproducten, verse groentespreads en geen witte broodjes maar een vers zuurdesembrood om zelf te snijden.Niet iedereen is gewend aan deze broodvariant en dus werd door kloosterhotel ZIN de zoektocht gestart naar hét juiste brood: biologisch, op basis van zuurdesem en ook nog heel lekker. Om een brood te vinden dat aan dit pakket van wensen voldeed is een samenwerking aangegaan met bakker De Broodspecialist voor het ontwikkelen van een nieuw brood.

En nu is daar het 'klooster-brood', speciaal voor kloosterhotel ZIN ontwikkeld en verder niet op de markt verkrijgbaar. Het nieuwe 'klooster-brood' is een biologisch licht zuurdesembrood op basis van volkoren- en boekweitmeel.Om het product ook nog op een verantwoorde manier te bezorgen is gekozen voor de service van Shortcut-fietskoeriers uit 's-Hertogenbosch. Iedere dag vers bezorgd en ook nog volledig MVO.

Voor meer informatie: www.kloosterhotelzin.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven