Samen met De Broodspecialist uit 's-Hertogenbosch heeft kloosterhotel ZIN in Vught een 'klooster-brood' ontwikkeld. Het brood uit eigen regio is 100% biologisch en ook nog eens dagelijks vers en super milieuvriendelijk bezorgd door Shortcut-fietskoeriers.
Recent heeft kloosterhotel ZIN haar lunchconcept aangepast naar een aanbod dat nog verser en gezonder is dan voorheen. Meer aandacht voor de salade van seizoensproducten, verse groentespreads en geen witte broodjes maar een vers zuurdesembrood om zelf te snijden.
Niet iedereen is gewend aan deze broodvariant en dus werd door kloosterhotel ZIN de zoektocht gestart naar hét juiste brood: biologisch, op basis van zuurdesem en ook nog heel lekker. Om een brood te vinden dat aan dit pakket van wensen voldeed is een samenwerking aangegaan met bakker De Broodspecialist voor het ontwikkelen van een nieuw brood.
En nu is daar het 'klooster-brood', speciaal voor kloosterhotel ZIN ontwikkeld en verder niet op de markt verkrijgbaar. Het nieuwe 'klooster-brood' is een biologisch licht zuurdesembrood op basis van volkoren- en boekweitmeel.
Om het product ook nog op een verantwoorde manier te bezorgen is gekozen voor de service van Shortcut-fietskoeriers uit 's-Hertogenbosch. Iedere dag vers bezorgd en ook nog volledig MVO.
Voor meer informatie: www.kloosterhotelzin.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-27 Carl Siegert grijpt naast EZK Energy award
- 2023-01-24 Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- 2023-01-11 Bakker Bolhuis bakt geen bio-roggebrood meer vanwege hoge energieprijzen
- 2022-12-23 Terugblik biologische granenmarkt 2022
- 2022-12-22 "Die 15 verschillende 'handjes aan het deeg' maken deze speculaas echt uniek"
- 2022-11-09 "Bevlogen politici zoals Hawre Rahimi zijn in Den Haag nog dun gezaaid"
- 2022-11-02 "Rogge levert niet veel op, maar is wel een mooi gewas voor de grond"
- 2022-10-31 Vernieuwd uniform bio-broodassortiment van Van der Westen organic family bakery
- 2022-10-24 "Wat ze ons nu voorschotelen, is gewoon niet toereikend"
- 2022-10-20 "Had ik dan niet zo energiezuinig moeten zijn?"
- 2022-10-12 West-Brabant maakt kennis met biologisch molenbrood
- 2022-10-07 PLUS breidt broodassortiment uit met dagverse biologische broden
- 2022-10-05 "De markt voor biologische granen is nog aan het groeien"
- 2022-09-27 Supermarkten schimmig over vers afgebakken broodjes
- 2022-09-21 Nieuw bij BD-Totaal: Grainfields bakmixen
- 2022-09-19 "Als de overheid niets doet, voorzie ik een kaalslag"
- 2022-09-08 Bakkersbedrijven dringen aan op oplossing voor stijgende energiekosten
- 2022-07-13 België: biologisch roggemeel teruggeroepen
- 2022-07-04 Mimo: Biologische chocolate-chipkoekjes om af te bakken
- 2022-06-10 "Met biologische smaak- en kleurstoffen kunnen bakkers en patissiers hun producten echt een wauw-effect geven"