EkoPlaza opent 67ste winkel in Nieuwegein en heropent in Enschede

De EkoPlaza-formule is volop in ontwikkeling. Ook deze week staan weer een opening en heropening op de planning. Woensdag 16 april opent de biologische supermarktketen haar 67ste winkel in Nieuwegein en donderdag 17 april zal de EkoPlaza in Enschede heropenen na een grondige verbouwing. De winkel beschikt nu over een biologische eetgelegenheid.

Nieuwegein
Op woensdag 16 april opent de biologische supermarktketen haar 67ste winkel aan de Markt 36 in CityPlaza Nieuwegein. De opening zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De winkel zal om 09:00 uur officieel geopend worden door wethouder Hans Reusch. Na 09:00 uur zal er een heerlijk biologisch ontbijt geserveerd worden. Tevens worden er de gehele dag, op het plein voor de winkel, smakelijke biologische gerechtjes klaargemaakt.


Inrichten van de winkel in Nieuwegein.

EkoPlaza Nieuwegein is een overzichtelijke biologische supermarkt, met een oppervlakte van ruim 460 m², waarin alle productcategorieën vertegenwoordigd zijn. Bovendien heeft de winkel dagelijks vers brood en een mooie natuurlijke cosmetica-afdeling.

Bedrijfsleider Gilles Broos: "Als klanten de winkel binnenkomen moeten ze meteen zien en voelen dat de keuze voor biologisch een goede is. Wij delen graag onze passie voor de heerlijke, gezonde biologische producten. Naast het bieden van een compleet assortiment vinden wij het belangrijk onze klanten persoonlijk advies te geven, bijvoorbeeld bij speciale diëten."

Enschede

Op donderdag 17 april heropent de EkoPlaza-winkel van Henkjan en Martje Wissink haar deuren na een grondige verbouwing. De afgelopen maanden is het naastgelegen pand verbouwd en bij het huidige pand getrokken. Met deze verbouwing is de winkel vergroot van 300 m2 naar maar liefst 510 m2.


De voorgevel van EkoPlaza Enschede.

Naast een betere presentatie van het huidige assortiment beschikt de winkel nu ook over een biologische eetgelegenheid. Men kan hier dagelijks terecht voor een kopje koffie of thee, lunch en warme maaltijd. Deze eetgelegenheid is de eerste 100% EKO-gecertificeerde eetgelegenheid van Oost-Nederland. De maaltijden worden dagelijks vers in de winkel bereid en kunnen ook meegenomen worden. Het is tevens mogelijk maaltijdcomponenten te kopen. Een goed idee voor klanten die bijvoorbeeld zin hebben in een lekker stukje biologisch stoofvlees maar geen uren de tijd hebben om in de keuken te staan. Renske Wissink is de gastvrouw van deze afdeling.


Een kijkje binnenin EkoPlaza Enschede.

Een tweede blikvanger in de winkel is de geheel vernieuwde cosmetica-afdeling. Hierop is een groot aantal merken natuurlijke huidverzorging en cosmetica te vinden (Hauschka, Weleda, de Traay, Urtekram, Speick, Sante, Vogel, VSM, Solgar en Orthica). De medewerkers geven graag een goed advies over de producten op natuurlijke basis en aanvullende voedingspreparaten.

Vanaf 17 april heeft de winkel verruimde openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 19:30 uur en zaterdag van 08:30 tot 18:00 uur.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven