BakfietsTreffen 2014 trekt ruim 1.000 bezoekers

Zondag 13 april organiseerden Fietsdiensten.nl en Op Vuur en Vlam het BakfietsTreffen 2014. Het festival voor bakfietsen vond plaats tijdens het Festival VasimNU! van Cultuurspinnerij de Vasim te Nijmegen. Particulieren en bedrijven met of zonder verzamelden zich bij de Vasim voor een gezellig en ongedwongen samenzijn.


Foto: Jaap Baarends

Het BakfietsTreffen startte met een heuse Bakfiets Parade door Nijmegen. Vanaf de Grote Markt vertrok een lange stoet van bakfietsen richting de Vasim. Bij de bakfietsmarkt waren vervolgens de nieuwste modellen bakfietsen, transportfietsen en fietstrailers te bewonderen van bekende producenten en dealers uit Nederland en een groot aantal andere Europese landen. Op het probeerparcours konden de verschillende modellen uitgeprobeerd worden en Velocity organiseerde nog enkele fietscompetities.


Foto: Jaap Baarends

Met ruim 1.000 bezoekers uit meer dan 25 landen is het BakfietsTreffen spreken de organisatoren wederom van een succesvol festival. De 'cargo bikers' konden onder het genot van een hapje en een drankje bij verschillende 'culinaire' bakfietsen genieten van muziek van meerdere singer-songwriters.

Voor meer informatie: www.cargobikefestival.com en www.bakfietstreffen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.