BioBite en BiteMe, een 100% natuurlijke Bite

BiteMe, Biobite Classic, Break zijn handgemaakt en uniek, een puur product zonder toevoegingen. BiteMe bevat noten, zaden, pitten en met voor de mens essentiële voedingsstoffen zoals aminozuren, vetten, spoorelementen en vitamines. De hoge concentratie eiwitten, gezonde vetten en haver zorgen voor een stabiele bloedsuiker. De producten van Biobite passen in een energieke en sportieve lifestyle. Ingrediënten: haver, gierst, hazelnoten, amandel, zonne-, pompoen- en lijnzaad, spelt- of (glutenvrij) boekweitmeel, abrikozen, veenbessen, goji, kaneel, zeezout en perendiksap.

De BioBites worden gemaakt door zorgbakkerij Thedinghsweert in Kerk Avezaath.

Verkrijgbaarheid

De Biobite's Bites liggen al in diverse winkels in Amsterdam, Gooi, de Utrechtse & Wageningse markt, bij Thedinghsweert in Tiel, per post of webwinkels.BiteMe Box, een doos gevuld met Break Biteme van Biobite voor op het werk komt in abonnementenvorm elke week naar je toe.

Gekoeld blijft Biobite twee weken goed. Invriezen kan per plak, rooster het dan voordat je het gaat eten. Dit product is met zorg bereid, desondanks kan het voorkomen dat er een notenschil in zit. Biobite, The Bright Bite is een lijn eerlijke gezonde producten van Biobite.Susanne de Raaij (1967) is oprichter van Biobite. Ze volgde de opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen (2007-2013) nadat ze een aantal jaar voor en in de retail branche werkzaam was. Bij Kraaybeekerhof maakte zij kennis met de wereld achter het etiket Bio/EKO/Demeter/Fair-trade/UTZ/Organic. Susanne kijkt kritisch naar de waarde en waarheden van ons voedsel, naar wat belangrijk is voor de mens en zijn omgeving om 'goed gevoed' en 'duurzaam verzorgd' te zijn.

Voor meer informatie: www.biobite.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven