Excursies in Zuid-Nederland

Tasty10, good in food: Duurzaam ondernemen in de voedselindustrie

Switch is initiatiefnemer van het programma 'Tasty10, good in food'. Tien bedrijven in Zuid-Nederland in de voedselindustrie die laten zien dat het wel degelijk mogelijk is rekening te houden met mens en milieu, op het bedrijf in Nederland, maar ook over de grenzen. Switch wil deze bedrijven dan ook een voorbeeld laten zijn voor andere importeurs en afnemers van producten uit ontwikkelingslanden. Zo moeten ondernemers in de levensmiddelenindustrie meer oog gaan krijgen voor hun keten en duurzamer gaan werken.

Inspiratie en motivatie opdoen in de praktijk

Wilt u eens zien hoe het concreet werkt? Wilt u daarnaast uw eigen business case bespreken met andere ondernemers? Kom dan naar een van de excursies die Switch organiseert naar een aantal bedrijven van de 'Tasty10'. Zo kunt u zelf zien hoe MVO nu echt in de praktijk werkt en welke voordelen het oplevert. De excursie bestaat uit een rondleiding door het bedrijf en een workshop over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De excursies vinden plaatst op de volgende bedrijven:

Er is nog een excursie in voorbereiding naar Meatless in Goes, houd de agenda in de gaten. Klik hier om u aan te melden.

Doe het wel snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven