Bloesemfeest 't Gelders Eiland: 13 april

Zondag 13 april is het weer bloesemfeest op tuinderij 't Gelders Eiland in Lobith. Tussen 11:00 en 17:00 uur is iedereen welkom om te komen kijken hoe het er op het biologische fruitteeltbedrijf van Harmen en Carla Peters uitziet. Hopelijk is de bloei dan op zijn mooist. De winkel en het terras zijn geopend, kinderen kunnen heerlijk spelen en een rondje door de bongerd met de 'pluktrein', is voor groot en klein leuk.

Als de bezoekers zelf een picknickmand (vullen met lekkers uit de winkel) en picknickkleed meebrengen, kunnen ze een mooi plekje in de boomgaard uitzoeken om met het hele gezin of met vrienden lekker te lunchen. Verder scharrelen de kippen nog gezellig rond, buiten in de boomgaard. Ook is de imker aanwezig, van hem 'huren' we de bijenvolken die zo belangrijk zijn voor de bestuiving van de appel- en perenbloesem. En Caroline van den Bogaert, maakt sieraden van stenen uit de eigen streek.


Nieuwe plannen!

Op deze dag presenteert 'de Kookzolder' ideeën voor de zolderruimte boven de winkel. Kok Marck Hofmeester bakt pannenkoeken, met appel natuurlijk.

Voor meer informatie:

Harmen en Carla Peters
Tuinderij en Biowinkel 't Gelders Eiland
Eltenseweg 1
6915 KA Lobith
0316 542042
06 22794901
www.gelderseiland.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.