Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proeverij door basisschoolkinderen bij EkoPlaza Bilthoven

Dinsdagavond 1 april stonden 45 kinderen uit de 6e klas van de Julianaschool uit Bilthoven er helemaal klaar voor. Ze mochten een proeverij geven bij EkoPlaza Bilthoven. De school had samen met de winkel en Stichting Kind en Voeding in het kader van de gezonde school een week van de voeding georganiseerd. Eerst hadden de eigenaar van de EkoPlaza, Jan Peter Oosterloo en natuurvoedingskundige Gitta van Eick uit Bilthoven op school een voorlichting gegeven over gezonde voeding. De kinderen kregen de opdracht om van een product, waar over gesproken werd, een informatieblad te maken.



De kinderen hadden zich goed voorbereid op de proeverij en wisten dan ook veel van 'hun product'. Verspreid door de EkoPlaza-winkel stonden ze met een proeverij van onder andere chocola, rettich, gojibes, safloerolie en kamutcrackers. Heel veel ouders maar ook opa's en oma's, broertjes en zusjes kwamen kijken en lieten zich door de kinderen voorlichten. Er stond voor de kinderen chocomelk klaar om te proeven en de belangstellende volwassenen konden onder het genot van een kop thee of koffie luisteren en bijpraten over gezonde voeding.



Wisten de kinderen iets niet dan werd er bijgesprongen door de medewerkers. Bij het weggaan kreeg iedereen nog een lekker casonettebrood van bakkerij Verbeek mee naar huis. Het werd een gezellige avond met overal geroezemoes. Veel nieuwe mensen kwamen deze avond de winkel bezoeken en kochten ook nog producten om thuis eens te proberen.



EkoPlaza en Gitta van Eick kregen veel complimenten en dit resulteert in voor de toekomst wellicht 45 potentiƫle nieuwe medewerkers erbij en voor nu ongetwijfeld weer nieuwe klanten.


Deze dames vertelden over biologische Kefir-melk.
Publicatiedatum: