Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgegroeid tot feestelijk evenement

Koeiendans De Ettingen dit jaar op 27 april

Ieder voorjaar is het weer een feestje als de koeien van het biologische melkveebedrijf De Ettingen weer naar buiten mogen om te genieten van het voorjaarsgras en de uitgestrekte weiden. Elk jaar waren er mensen die wilden weten wanneer de koeien naar buiten gingen. In 2011 ontstond daarom het idee om hier een feestelijk evenement van te maken: de Koeiendans. Dit jaar zal de koeiendans op de boerderij aan de Oude Notweg 1 in Haarlemmerliede plaatsvinden op 27 april.



Dit jaar kunnen bezoekers proeven van het biologische ijs wat Otelli van de melk van De Ettingen maakt. Verder is de boerderij open voor bezoek van 12:00 uur tot 16:00 uur. en er is van alles te doen: ponyrijden voor de kinderen, promotiestands, proeven van een 'boer'gondisch feestmaal, zuivel proeven, diertjes knuffelen, schaapje maken, western demonstratie en nog veel meer. Bezoekers kunnen een kijkje nemen op de boerderij, in de melkstal, en ze kunnen op deze dag een kalfje of koe adopteren (www.adopteereenkoe.nl).

Voor meer informatie: www.ettingen.nl 
Publicatiedatum: