Nu ook eieren van Biomeerwaardekip

Tholen - World Wide Food Trade Biomeerwaardekip gaat geheel toepasselijk voor Pasen nieuwe producten op de markt brengen. "Naast het al bekende assortiment introduceren we nu ook eieren van Biomeerwaardekip. Het gaat om een doosje met 10 stuks en een doosje met 4 stuks", vertelt Max Vos van World Wide Food Trade.Hij geeft aan dat Kroon Biologische Verswaren met Pasen de primeur zal hebben met deze introductie, samen met De Zaai-Ster. "Beide bedrijven reageerden met veel enthousiasme toen World Wide Food Trade het idee van deze producten aan hen presenteerde. Samen met met De Grote Kamp als verpakker hebben we mede aan de basis gestaan van de ontwikkeling hiervan. We hebben er alle vertrouwen in dat deze nieuwe producten aan zullen slaan." Het doosje met tien eieren is vanaf week 15 verkrijgbaar. Het doosje van 4 eieren een week later. Tevens wordt het doosje van 4 eieren opgenomen in de paasboxen van Kroon.


Biomeerwaardekip

Leveranciersvereniging Biomeerwaardekip zet zich sinds juli 2008 in om de verwaarding van uitgelegde biologische leghennen te verbeteren. Sindsdien worden deze kippen via één slachterij geslacht en zijn er allerlei kipproducten van Biomeerwaardekip verkrijgbaar. "De introductie van Biomeerwaardekip Biologische Eieren was dan ook een logische volgende stap."

Voor meer informatie:

Max Vos
World Wide Food Trade B.V.
Nobellaan 6
06 53730861
Max@worldwidefoodtrade.nl
www.worldwidefoodtrade.nl
www.biomeerwaardekip.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.