Crowdfunding voor bio-PROEFtuin Delft

In het najaar van 2014 gaat Stichting Groenkracht van start met de aanleg van de PROEFtuin, in de spoorzone van Delft. Samen met de inwoners uit Delft zullen biologische groenten, kruiden, (fruit)bomen en bloemen geteeld gaan worden. Om dit te realiseren is een crowdfundingcampagne geïnitieerd. Op de website www.delftseproeftuin.nl staat de volgende uitleg daarover:

"In het najaar van 2014 wil Stichting Groenkracht van start gaan met de aanleg van de PROEFtuin in de Delftse spoorzone. De tuin zal gefaseerd worden aangelegd. We beginnen met een tuin van een oppervlakte van 0,5 hectare, die we in een termijn van 4 jaar willen uitbreiden naar 2 hectare.""Voor financiering van de Delftse PROEFtuin is Stichting Groenkracht van start gegaan met een crowdfunding campagne waarbij we inwoners en bedrijven van Delft een bijdrage vragen in de financiering van de Delftse PROEFtuin. We doen dit door het scheppen van een beeld van een zee van minimaal 10.000 zonnebloemen in de Spoorzone. Inwoners en bedrijven kunnen een zonnebloem kopen (keuze uit verschillende prijspakketten) die wij voor hun in de Spoorzone neerzetten. We gebruiken deze zonnebloemen als een levende omheining om de Delftse PROEFtuin. De campagne zal zich niet beperken tot de verkoop van zonnebloemen. Er zijn verschillende tegenprestaties zoals een kinderfeestje, een fruitboompje, een plukabonnement of een VIP-behandeling bij de opening."

Voor meer informatie: www.delftseproeftuin.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.