Stichting Zaadgoed organiseert:

Cursus zaadteelt voor moestuinders

Hebt u een moestuin en lijkt het u leuk om zelf zaad te telen? Geef u dan snel op voor de cursus zaadteelt voor moestuinders. Er is nog plek op woensdag 2 april in Utrecht en woensdag 9 april in Den Bosch. Groepen (bijvoorbeeld volkstuinders) kunnen de curus ook in overleg op een andere dag reserveren.

De cursus bestaat uit twee middagen; een dag over zaaien in het april en een dag over oogsten in het najaar. Tijdens de cursus leert u hoe zaadvermeerdering in z'n werk gaat en hoe u zaadteelt kunt inpassen in uw vruchtwisseling. U krijgt achtergronden en praktische tips over het telen, oogsten, drogen en bewaren van zaden in de moestuin. De cursus wordt verzorgd door Janneke Tops, in samenwerking met Jan Velema en Maaike Raaijmakers.

Kosten: 75 euro per persoon en 65 euro voor donateurs van Stichting Zaadgoed. Meer informatie en het programma vindt u op www.zaadgoed.nl of via Raaijmakers@bionext.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.