"Estafette: "Ontdek onze baby avocado's!"

Op de facebookpagina van Estafette de biologische eetwinkel staat een berichtje over biologische baby avocado's. Hierin wordt uitgelegd waarom bij Estafette Odin momenteel aandacht geschonken wordt aan dit bijzondere product:

"Even een tip voor morgen: ontdek onze baby avocado's! Dit product is een typisch gevalletje van voorkomen van food waste. De Hass avocado's die we normaal verkopen vallen altijd binnen bepaalde maten. Nu sta je er niet zo bij stil, maar niets groeit alleen maar perfect en dus heb je ook te grote en te kleine avocado's. Vooral die te kleine avocado's vallen buiten de boot. Ze worden uitgesorteerd en zijn goed voor de composthoop.""Daar gaan we verandering in brengen. Want de mini's zijn lekker romig van smaak en hebben dankzij de kleine pit voldoende vruchtvlees. En ze zien er nog leuk uit ook! Ideaal als eenpersoonsportie, gewoon in een salade of smoothie of bij een voorgerechtje. We bieden ze aan op schaaltjes met zo'n 5 of 6 mini's, deze week voor de mini-prijs van 1 euro per schaaltje. Goed idee toch?!"

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.