Wederom award voor Fairtrasa CEO Patrick Struebi

Oprichter en CEO Patrick Struebi van Fairtrasa heeft de titel Social Entrepreneur Award of the Year 2014 in de wacht gesleept. Deze prijs wordt uitgereikt door de Schwab Foundetion. Fairtrasa is een organisatie, die kleine telers in ontwikkelingslanden ondersteunt en verbindt aan internationale markten. Hierdoor zijn telercoöperaties uit Mexico, Chili, Colombia en Peru in de gelegenheid om hun biologische en fairtrade producten aan de internationale klanten aan te bieden via de kanalen van Fairtrasa.


Patrick (rechts) met één van zijn mangotelers.

In een reactie noemt Patrick de Schwab Social Entrepeneur Award een belangrijke eer voor Fairtrasa. "Het erkent niet alleen onze inspanningen voor de kleine telers, maar toont ook de behoefte aan innovatieve oplossingen op het gebied van duurzame landbouw."

Eerder viel hem de titel Social Entrepreneur of the Year al te beurt in Mexico in 2009 en door de ABC Foundation en Univision in 2012.

Do you know where your fruit comes from? from Fairtrasa International on Vimeo.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.