Lovechock Rocks: om te delen

Tholen - Lovechock Rocks liggen vanaf nu in de winkels. Tot nu toe was Lovechock vooral bekend van de repen die gemaakt zijn van handgemaakte 'raw chocolate'. De nieuwe Lovechock Rocks bestaan uit een combinatie van fruit, noten en superfoods, omhuld met raw chocolate. In de Rocks is ook reishi verwerkt, een kruid uit China dat bekend staat als King of Herbs. Nina Conrady vertelt dat Lovechock met de Rocks wil innoveren en een nieuw impuls wil geven aan het biologische chocoladesegment.
 
Nina geeft aan dat op de biologische markt tot nu toe nog niet veel van dit soort producten aangeboden werden. "Daarom besloten we hiermee aan de slag te gaan. We wilden graag iets maken dat net zo populair kan worden als de soortgelijke conventionele tussendoortjes", aldus Nina. De Rocks zijn op de BioFach in Neurenberg (12-15 februari) voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd. "Iedereen reageerde heel enthousiast. Tot nu toe hebben we sowieso alleen nog maar positieve reacties gehad, zowel van winkeliers als consumenten."
Ze geeft aan dat de Lovechock-reep tot nu toe vooral gezien werd als een traktatie voor jezelf. "Deze Rocks hebben we ontwikkeld vanuit de gedachte dat je deze lekkernij samen kunt delen. Bijvoorbeeld wanneer je samen een film kijkt of bij de thee of koffie met vrienden en vriendinnen."
 
De Lovechock Rocks zijn er in drie smaken:
  • Mulberry/Hempseed - Zoete moerbei, nootachtig hennepzaad en reishi omhuld met raw chocolate.
  • Almond/Cinnamon - Amandelen, quinoa, een vleugje kaneel en reishi, omhuld met raw chocolate.
  • Raisin/Coconut - Zoete rozijnen, tropische kokos en reishi omhuld met raw chocolate.
 

Kleurrijke doosjes

Lovechock Rocks zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij. De Rocks worden gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. De Rocks zijn verpakt in vrolijke doosjes. "Het zijn kleurrijke doosjes die het uitdelen nog leuker maken. Al begrijpen we het ook als mensen ze helemaal in hun eentje opeten. En we denken dat het doosje ook iets is dat je daarna nog kunt houden." De verkoopadviesprijs bedraagt 4,49 euro per doosje van 75 gram.

Nina Conrady
Lovechock
Asterweg 20 K5
1031 HN Amsterdam
020 7158972
nina@lovechock.com
www.lovechock.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven